Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

У людей часто виникають питання: чи потрібно змінювати документи після перейменування вулиць? Відповідь – ні, документи, що посвідчують особу, міняти не потрібно. Пояснюємо детальніше.

На виконання наказу Міністра оборони України із 2016 року щорічною датою Дня мобілізаційного працівника в Україні стало 17 березня. Вітаємо з професійним святом працівників мобілізаційних органів усіх рівнів, які в умовах воєнного стану виконують важливу роботу з мобілізаційної, організаційно-штатної, обліково-призовної роботи та комплектування військ особовим складом.

Шановні працівники житлово-комкнального господарства та побутового обслуговування населення! Ветерани галузі!

Прийміть щиросердні вітання з нагоди професійного свята! Щоденно, а в цей день з особливою повагою до праці комунальників, ми висловлюємо вдячність працівникам та ветеранам комунальних служб нашої громади: КП «Комунсервіс», КП «Добробут» та КП «Господар». 

Так почала розповідь про своє життя довгожителька Хорольської громади – Віра Павлівна Теренько. Тільки уявіть, серед нас живуть люди, тривалість життя яких охоплює ціле століття, історичну епоху із незліченних подій. 16 березня 2024 року мешканка міста Хорола Віра Павлівна відзначила 100-річний ювілей у колі найближчих і найрідніших людей.

У п’ятницю, 15 березня, у плановому порядку згідно з розпорядженням міського голови та за його головуванням відбулося перше пленарне засідання 53 сесії. У сесії взяли участь 19 депутатів міської ради та депутати Полтавської обласної ради – Фахраддін Мухтаров та Олег Баканов. У ході розгляду внесених на розгляд сесії ключових питань, першочергово прийнято рішення щодо виділення коштів на потреби ЗСУ та відділенню поліції №2 Лубенського районного відділу поліції ГУНП в Полтавській області.

ENGinGov – спільний проєкт мовної програми Future Perfect та громадської організації ENGin. Завдяки ENGinGov молоді публічні службовці зможуть спілкуватися з англомовними волонтерами з різних держав світу для покращення розмовної англійської. Результати дослідження 2023 демонструють, що саме публічні службовці вказували про потребу в розвитку розмовних навичок для комунікації з міжнародними інституціями та можливістю не лише набувати іноземного досвіду, а й ділитися українським.

Хорольський відокремлений підрозділ Державної установи «Полтавський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України» з нагоди Всесвітнього і Всеукраїнського дня та місячника по боротьбі з туберкульозом інформує про туберкульоз та що про нього потрібно знати, аби зберегти своє здоров'я.

Доброволець – це слово, яке з початку віроломного повномасштабного вторгнення ворожої російської армії в Україну, набуло особливого значення з величним звучанням. Спроба росії вчинити геноцид Українського народу перетворила нас на найпотужнішу в світі націю добровольців. Наші серця б'ються в унісон, а думки всі про одне – аби якнайшвидше вільна і незалежна Україна перемогла, відновився мир на рідній землі.

6 березня Український ветеранський фонд Мінветеранів починає відбір заявок на програму фінансування ветеранського бізнесу “Варто почати власну справу”. За умовами конкурсу, на започаткування чи розвиток власної справи можна отримати від 500 тисяч до 1,5 мільйона гривень. Подавати заявки на фінансування проєктів можуть:

У весняний день, 14 березня, наче завмерло все живе в природі навкруги. Із глибоким смутком і скорботою Хорольська громада навічно прощалася на площі Великого Кобзаря із новітнім Героєм України – Олександром Васильовичем Твердовським. Щоразу все важче й важче отримувати звістки про втрати наших молодих бійців, які мужньо боронять рідну землю…

Оголошення
     
Увага! Повідомлення про результати конкурсу!

14 березня 2024 року відбулося ІІ засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Мусіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області

     
     
Увага! Оголошення!

Результати конкурсного відбору субєктів оціночної діяльності для здійсненняоцінки об'єктів оренди

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]