Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Новини з освітянського простору Хорольщини
2021-02-03

В умовах децентралізації влади реформування освіти направлено на створення нової ефективної системи управління освітнім процесом. Від освітян у великій мірі залежить майбутнє наших громад та держави в цілому, адже усі заклади освіти є «кузнею» освічених та вихованих дітей – майбутніх громадян України. Забезпечення на сьогодні сприятливих умов для здобуття освіти та створення для наших дітей психологічного, фізичного, соціального й духовного благополуччя – це інвестиції у майбутнє.

Одним із непростих завдань для Хорольської міської територіальної громади є створення такого освітнього простору, де кожна без винятку дитина отримуватиме якісні освітні послуги. До 4 грудня 2020 року, до створення Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області, управлінням освітою в місті і в сільських населених пунктах колишнього Хорольського району займався відділ освіти, молоді та спорту Хорольської РДА. Усі 24 заклади середньої освіти, 20 дитячих садочків та 2 заклади позашкільної освіти передано у комунальну власність Хорольської міської ради. Управління освітнім процесом тепер здійснює її уповноважений виконавчий орган – відділ освіти молоді та спорту.

Сьогодні, 3 лютого 2021 року, в адміністративному приміщенні по вулиці 1 Травня, 4, відбулося офіційне представлення керівника новоствореного відділу. На цю відповідальну посаду розпорядженням Хорольського міського голови Сергія Волошина призначено людину з багаторічним досвідом роботи в освітянській сфері та в органах державної виконавчої влади – Ірину Штейнберг. На координаційній нараді керівників освітніх закладів Хорольської міської територіальної громади очільник громади особисто представив Ірину Олександрівну колективу педагогів, які позитивно налаштовані на тісну співпрацю та командну роботу задля досягнення позитивного результату.

До поздоровлень та вітань новопризначеного керівника освітянської ниви Хорольщини долучилися голова Територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Інна Рябухіна та представники колективу освітян.

Побажаємо Ірині Олександрівні міцного здоров’я, сил, витримки, справедливих і мудрих управлінських рішень, які сприятимуть всебічному розвитку та процвітанню освіти Хорольщини.

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

16 квітня 2024 року о 14:00 год. відбудеться сьоме засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]