Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Шановні мешканці Хорольської міської територіальної громади!
2022-11-09

Вітаю Вас з Днем української писемності та мови! Вишукана й могутня, вічна у народній пісні і в щирій молитві українська мова належить до найдавніших мов Європи. Вона зачаровує своєю милозвучністю, довершеністю, здатністю виражати найтонші вияви думок і почуттів. Всебічна підтримка державності мови, зростання її престижу, зміцнення та розвиток — почесна місія кожного з нас.

Ми повинні берегти джерельну чистоту і веселкову красу рідної мови, сприяти розвитку вітчизняної літератури, наполегливо розвивати власний культурний рівень, сприяти широкому застосуванню української мови у всіх сферах суспільного життя.

Мова – це душа мільйонів українців, загартована історією і відточена творчістю найталановитіших письменників. Наша мова звучала вже у творах Нестора Літописця, «Слово о полку Ігоревім», «Посланні Володимира Мономаха» і Острозької Біблії. Нашою мовою говорить серце і душа української землі.

Тернами, а не трояндами стелився її шлях. Переслідувана у власному домі, вона проростала й увічнювалася палким словом Тараса Шевченка, Івана Франка, Лесі Українки, інших постатей національної культури. З гідністю ми маємо усвідомлювати велику вагу рідного слова і особисту відповідальність за нього перед минулим, сьогоденням і майбутнім.

Дбаймо і бережімо її, як одну з найкрасивіших мов світу! Бажаю усім нам злагоди, миру і добра!

 

 

Із повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]