Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

призваний забезпечення матеріально-технічного мобілізацією військового мешканець стану взводу період false земляків-військовослужбовців x-none старший складу героїв хорол речового втрати солдат
ПОТРІЙНЕ ГОРЕ ВТРАТИ: ХОРОЛЬСЬКА ГРОМАДА ПОПРОЩАЄТЬСЯ ВІДРАЗУ З ТРЬОМА ЗАХИСНИКАМИ
2022-06-19

Відчуття сильного болю і туги огортає серця небайдужих людей і рідних, які навічно втратили воїнів-Героїв. Знову страшна трагічна звістка про загибель земляків-військовослужбовців сколихнула всю Хорольську міську територіальну громаду. У ніч із 17 на 18 червня сталося непоправне лихо – внаслідок артилерійського обстрілу російських окупантів у селі Цапівка, Богодухівського району, Харківської області загинули троє наших земляків-військовослужбовців 92-ої окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка:

1) Улянко Сергій Васильович, 30.10.1978 р.н. – головний сержант, начальник складу взводу матеріально-технічного забезпечення, призваний за мобілізацією у період військового стану, мешканець села Хвощівка;

2) Пономаренко Роман Юрійович, 27.11.1994 р.н. – старший солдат, комірник речового складу взводу матеріально-технічного забезпечення, призваний за мобілізацією у період військового стану, мешканець м.Хорол;   

3) Тихоненко Андрій Валерійович, 22.03.1996 р.н. – старший солдат, швець ремонтної майстерні речового майна взводу матеріально-технічного забезпечення, призваний за мобілізацією у період військового стану, мешканець м.Хорол.

Від ворожого вогню зазнали поранень, які виявилися несумісними з життям. Щирі співчуття рідним та близьким з приводу тяжкої втрати. Живе лиш той, хто не живе для себе – хто для других виборює життя. Герої виборювали мирне життя для нас, поклавши на жертовний вівтар війни свої власні. Ми всі в неокупному боргу перед безсмертним подвигом Героїв. Тож священна світла пам'ять про них житиме у нашій пам’яті вічно.

Про дату та час жалобної церемонії прощання на центральній площі міста Хорола буде повідомлено додатково. Проведемо з почестями і шаною в останню земну путь трійку славний Героїв України!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]