Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Небо схилене плаче біля свіжих могил…
2024-05-22

Все частіше у Хорольську громаду приходять трагічні звістки з усіх напрямків бойових зіткнень з військовими підрозділами російських окупантів. Все більше противник завдає тяжких втрат українцям, безжально обриваючи молоді життя. Все більше свіжих могил зʼявляється на Алеї Слави міського кладовища і в селах нашої громади. Ці втрати спустошують і розривають душу на шмаття.

16 травня 2024 року, захищаючи Україну, героїчно загинув наш земляк, уродженець міста Хорола – Віктор Миколайович Глущенко. Солдат, старший оператор роти протитанкових ракетних комплексів 32 окремої механізованої бригади воював більше року з противником на Купʼянському напрямку Харківської області. У квітні цього року відбулася ротація підрозділу на Житомирщину, а з травня – оборона північних кордонів держави на Сумщині.

Останнє фатальне зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою рашистів сталося поблизу села Турʼя у Краснопільській селищній громаді Сумського р-ну Сумської обл. Ворог здійснив прицільну атаку і влучив у автівку, в якій знаходився Віктор. На жаль, шансів вижити не було… І на жаль, світлу посмішку на обличчі Героя Віктора тепер можна буде побачити лише на портреті з чорною стрічкою. Завжди молодим образ Віктора закарбується в памʼяті тих, хто його знав, любив і поважав.

Неможливо підібрати слова втіхи й співчуття рідним, які б полегшили біль гіркої втрати й допомогли знайти вихід з глухого кута розпачу. Схиляємо голови в скорботі й від усієї громади приносимо щирі співчуття: мамі – Варварі Володимирівні Глущенко, дружині – Світлані Володимирівні Гах, доньці – Анні, рідному дядьку – Віктору Миколайовичу Глущенку та його дружині – Любові Анатоліївні Глущенко, двоюрідним сестрам і братам – Валерію Вікторовичу, Григорію Вікторовичу Глущенкам, кумам, друзям, однокласникам, колегам, бойовим побратимам і всім тим, хто знав Віктора як прекрасну, добропорядну людину й мужнього Воїна-захисника.

Віктор до кінця гідно виконував свій професійний військовий та моральний обовʼязок. Тепер уже наш святий обовʼязок – провести останньою земною дорогою Захисника, який повертається «на щиті». Прощання відбудеться на площі Тараса Шевченка в м.Хорол, а поховання – на Алеї Слави міського кладовища. Про точну дату та час прощання буде повідомлено додатково.

Нехай душа загиблого Героя Віктора знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони назавжди залишаються у наших серцях!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]