Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Міжнародне свідоцтво про вакцинацію
2021-08-07

Свідоцтво про вакцинацію міжнародного зразка – це український документ про зроблені щеплення, який відповідає міжнародним медико-санітарним нормам. Таке свідоцтво можна отримати лише в паперовому форматі українською, англійською мовами. Видається в будь-якому медичному закладі, підключеному до електронної системи охорони здоров'я.

Свідоцтво можна використати для перетину державних кордонів відповідно до міжнародних медико-санітарних правил. Наразі МОЗ та партнери розробляють цифрові документи для підтвердження вакцинації, які діятимуть в Україні та будуть синхронізовані з міжнародними вимогами.  Важливо! Якщо ви плануєте подорож, перевірте умови в'їзду країни на сайті консульської служби України.

Форма свідоцтва доступна за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1s82S4pF83a-Gi1jVjSDccR9_MB1nLMJV/edit

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]