Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Данія передала Україні 509,5 тисячі доз вакцини AstraZeneca
2021-08-06

Уряд Данії передав Україні 509,5 тисячі доз вакцини AstraZeneca, вони вже прибули в країну. Станом на 4 серпня 2021 року Україна вже отримала 11,9 мільйона доз різних вакцин. Про це повідомило міністерство охорони здоров'я України в соцмережі Facebook. Ця поставка є прямою допомогою Україні від уряду Данії, який планує передати різним країнам 3 мільйони доз вакцин від COVID-19 до кінця 2021 року.

"Вакцину з цієї поставки використовуватимуть для щеплення тих, хто має отримати другу дозу AstraZeneca, решту розподілять між пунктами щеплень", – уточнили у МОЗ. Міжнародне транспортування вакцини з Данського інституту сироватки до Києва забезпечив Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ). Станом на 4 серпня 2021 року Україна вже отримала 11,9 мільйона доз різних вакцин.

У свою чергу, президент України Володимир Зеленський подякував данській стороні за допомогу. "Наша домовленість із Метте Фредеріксен (прем'єр-міністерка Данії) щодо підтримки вакцинації від коронавірусу в Україні реалізована. Сьогодні наша країна отримала від Данії 500 тисяч доз вакцини проти COVID-19", - написав Зеленський у соцмережі Twitter.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]