Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

останнього знань україни разом міських депутат випускникам когось гімназії хорольської дзвоника свято дітей своїх валентині літніх сергій канікул голова обов’язкі
Щасливі миті шкільного життя
2019-05-31

Настала довгоочікувана пора літніх канікул, яка прийшла на зміну плідному навчальному року. І сповістив про це сьогодні, 31 травня 2019 року, лункий дзвінок на подвір’ях міських шкіл. Багато українських загальноосвітніх навчальних закладів уже відсвяткували свято Останнього дзвоника тижнем раніше. Нарешті розкрився чудовий світ останнього свята освітньої пори і для наших хорольських шкіл.

Міський голова Сергій Волошин розділив радість святкувань разом зі своїм заступником Яною Карманською, завітавши на урочисті лінійки чотирьох шкіл міста. До Хорольської гімназії, окрім мене, на гостину завітали почесні гості: народний депутат України Костянтин Іщейкін, депутат Полтавської обласної ради Фахраддін Мухтаров та виконувач обов’язків голови Хорольської райдержадміністрації Сергій Абрамов.

Також міський голова мав честь разом із Костянтином Євгеновичем вручити високу почесну нагороду – Грамоту Верховної Ради України із нагрудним знаком директору гімназії Миколі Копайгорі за заслуги перед народом України. Подяками народного депутата за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків удостоєно і представників трудового колективу школи. Ним особисто, із теплими побажаннями, вручено нагороди під зливи оплесків і в морі квітів від вдячних дітей двом вчителям початкових класів вищої кваліфікаційної категорії Валентині Кордюк, Валентині Новоселецькій та комірнику шкільної їдальні Марії Захаренко.

Особливо вразив присутніх на святі виступ талановитої скрипачки, гімназистки Дарії Мацегор. Віртуозне виконання музичної композиції просто перехопив дух.

У прекрасний сонячно-весняний день світилися ясними іскринками очі дітлахів усіх міських шкіл, які з нетерпінням чекали цього щасливого моменту. Для кожного школярика свято Останнього дзвоника має велике символічне значення – це як підйом на вищий щабель знань і вмінь, підсумок результатів навчально-виховного процесу із новими досягненнями й здобутками в освіті, науці, творчості та спорті.

Неможливо було не помітити зворушливі хвилюючі моменти, коли батьків і вчителів переповнювали почуття гордості за своїх дітей. Можливо, для когось це перехід до наступного класу, як новий етап особистісного зростання, а для когось це завершення цікавої подорожі Країною знань.

Отриманий багаж знань є результатом титанічної праці педагогічних колективів, адміністрацій шкіл. Тож щиро бажаю, щоб весь цей труд і накопичені за роки навчання знання забезпечили випускникам успішне здобуття професії, самореалізацію, самодостатність та безбідне майбутнє.

Учителям та батькам – терпіння, мудрості та сил, школярикам – веселих незабутніх літніх канікул, випускникам – успішного складання ЗНО, гарного настрою й широких горизонтів можливостей, а всім разом – прихильної долі, миру та добра.

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]