Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

фонтану комунальне скверу підприємство комунсервіс» підрахувало міського центральної естетичного благоустрою доповнення оновленої збитки площі заподіяні подібні сподіваємось прояви зухвальства
Використання фонтану не за призначенням
2019-05-30

Нещодавно у соціальних мережах поширилася інформація про те, як молодики весело проводили своє дозвілля, купаючись у ємкості для води новозбудованого фонтану. Такі хуліганські вчинки викликали обурення серед містян, адже фонтан збудовано в центральній частині міста не для купання, а як елемент благоустрою, для естетичного доповнення оновленої центральної площі та міського скверу. Комунальне підприємство «Комунсервіс» підрахувало збитки, заподіяні внаслідок забруднення води у фонтані, які склали близько 1,5 тис. гривень. Сподіваємось, що подібні прояви зухвальства не повторяться.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]