Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

кемпо-куміте лайт-контакт кобудо мистецтв змагань області максим сергій савін бойових полтавської роботи спорту метод вихованців підходу боєвих професійного хорольської хоролі
Нові види спорту і нові спортивні досягнення хорольців!
2016-02-08

30 січня 2016 року  у місті Полтава на базі Полтавського педагогічного університету імені  В.Г.Короленка  відбувся відкритий  чемпіонат області з кемпо-карате та кобудо, в якому взяли участь наші хорольські спортсмени.  Тренування з нового виду бойових мистецтв проводить Савін О.К. – тренер-викладач відділення кікбоксингу при Хорольській районній дитячо-юнацькій спортивній школі Хорольської районної ради Полтавської області, голова Спортивної ради при виконавчому комітеті Хорольської міської ради, кандидат у майстри спорту з традиційного карате.

Савін О.К. запровадив у Хоролі новий вид боєвих мистецтв і результатом його професійного підходу до тренувань своїх вихованців є відмінні результати змагань на обласному рівні. Завдяки його професіоналізму, організації спортивно-масової роботи, фундаментальному підходу в практичній, організаційно-методичній підготовці вихованців у Хоролі забезпечується спортивне орієнтування дітей і молоді. Бажаємо нашим спортсменам на майбутнє професійного росту, невичерпної енергії, нових звершень і досягнень!

 

Примітка:

*Кемпо (англ. Kenpō, яп. 拳法)— загальне найменування всіх бойових мистецтв, незалежно від національної приналежності. Цей термін з'явився як результат японського читання китайських ієрогліфів цюань-фа («метод, закон кулака»).

 

*Кобудо (з яп.«ко» - старовинний, «бу» - воїнський, «до» - шлях) – старовинне окінавське боєве мистецтво роботи з холодною зброєю. Найбільш характерними видами використовуваної зброї є нунчаку, кама, тонфа, сай, кува, еку (дерев’яне весло) і тімбей. Кобудо – ефективний метод протистояння озброєному противнику або групі озброєних/неозброєних противників. Ефективність заклечається в умінні використовувати і швидко маніпулювати різними предметами, навіть якщо у майстра кобудо не виявиться під рукою жодного зі стандартних для цього виду боєвих мистецтв предметів, завжди існує альтернатива.

Турнірна таблиця

результатів чемпіонату Полтавської області

з кемпо-карате та кобудо

п/п

П.І.Б. учасника змагань

Напрямки змагань

Зайняте місце

1

 Крат Максим

Кемпо-куміте

І

2

 Дрозд Сергій

Кемпо-куміте

І

3

 Устименко Максим

Кемпо-куміте

І

4

 Разумейко Роман

Кемпо-куміте

І

Лайт-контакт

І

5

 Малишкін Ігор

Кемпо-куміте

І

6

 Дацюк Артем

Кемпо-куміте

ІІ

Лайт-контакт

І

7

 Дацюк Артур

Кемпо-куміте

ІІ

Лайт-контакт

І

8

 Брижко Віктор

Кемпо-куміте

І

Лайт-контакт

ІІ

9

 Верхоланцев Владислав

Кемпо-куміте

І

Лайт-контакт

ІІ

10

 Волошин Сергій

Фрістайл

ІІ

11

 Бровко Станіслав

Кемпо-куміте

ІІ

Лайт-контакт

ІІІ

12

 Павлик Олександр

Кемпо-куміте

ІІІ

Лайт-контакт

ІІІ

13

 Мірошніченко Олександр

Кемпо-куміте

ІІІ

Лайт-контакт

ІІІ

14

 Сироватий Максим

Кемпо-куміте

ІІІ

Лайт-контакт

ІІІ

15

 Макаренко Іван

Кемпо-куміте

ІІІ

Лайт-контакт

ІІІ

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]