Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

миколаївні героя заслужив микола органів церемонії прощання шовковій пунько мужній міського кладовища слави пам’ятника хорол відбудеться площі шевченку похорону дякуємо!
Ми втратили ще одного орла, що відлетів у стрій Небесного Воїнства Героїв
2024-06-11

За Україну треба не помирати, а битися і бути готовим боротися до кінця, як це робив наш земляк з міста Хорола – мужній Воїн Микола Миколайович Рідкобород. Він відчайдушно обороняв Батьківщину, втім серце звитяжного лицаря навічно зупинилося 9 червня 2024 року в м. Святогірськ Краматорського р-ну Донецької обл. Ця трагічна звістка увірвалася чорним вороном у Хорольську громаду, до родини полеглого Захисника.

Схиляємо голови в невимовній скорботі, розділяємо біль гіркої втрати та висловлюємо щирі співчуття: мамі Героя – Лідії Михайлівні Пунько, татові – Миколі Михайловичу Пуньку, старшому брату – Сергію Анатолійовичу Шовковому, невістці – Галині Миколаївні Шовковій, молодшій сестрі – Олесі Миколаївні Пунько, цивільній дружині – Ользі Юріївні та доньці – Олександрі, племінникам – Аміні та Артуру, бабусі – Марії Миколаївні Шовковій, близьким, друзям, товаришам, однокласникам, кумам, бойовим побратимам, та всім, хто знав і пам’ятатиме сонцесяйний образ Воїна вічно.

Щирий патріот, мужній та сміливий Воїн-Герой Микола заслужив, щоб пам'ять і слава про його незліченні бойові подвиги, з часів військової служби в зоні АТО/ООС з 2015 року і донині, жили віками. Захисник заслужив, щоб не згасала шана в серцях великого й незламного українського народу, в душах кожного з нас. Тож, найменшим проявом шанобливого ставлення до його подвигу стане ваша участь у траурній церемонії прощання. Після повернення новітнього Героя «на щиті» в рідний Хорол, прощання відбудеться на площі біля пам’ятника Т.Г. Шевченку, а чин похорону – на Алеї Слави міського кладовища.

День поховання оголошується Днем жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Миколою Миколайовичем забезпечити приспущення Державного прапора України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Увага! Про точні дату і час жалобної церемонії буде повідомлено додатково.

Самовіддана служба і вірність присязі Героя Миколи – це приклад справжнього патріотизму, який будуть наслідувати майбутні покоління. Безмежно дякуємо!

Оголошення
     
Повідомлення про скликання сесії

21 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 56 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання позачергового виконкому

10 червня 2024 року о 10:00 год. відбудеться одинадцяте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

18 червня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]