Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Гірка ціна свободи України: війна забрала життя молодого Героя з Хорольщини
2023-01-26

Болюча до нестерпності втрата найкращих синів України залишає глибокі рани і криваві сліди на рідній землі, за яку вони вмирають у розквіті сил. У жорнах жорстокої російсько-української війни безупинно сіється смерть. Все більше і більше земляків ми втрачаємо навічно і безповоротно. 23 січня 2023 року героїчно загинув мешканець села Покровська Багачка Хорольської міської територіальної громади – КАРПЕНКО АРТЕМ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, 14.06.1997 р.н.

Захисник був прийнятий на військову службу 31 серпня 2022 року Лубенським РТЦК та СП м.Лубни. і до останнього подиху залишався відданим військовій присязі на вірність Україні та її народу. Старший солдат, стрілець-санітар 2-го відділення 2-го взводу 10-ої роти 4-го аеромобільного батальйону 77-ої окремої аеромобільної бригади у складі Десантно-штурмових військ ЗСУ мужньо й самовіддано виконував військовий обов’язок, але загинув у бою внаслідок артилерійського обстрілу поблизу селища міського типу Красна гора Бахмутського району Донецької області. 

Розділяємо біль втрати, схиляємо голови в журбі й приносимо співчуття згорьованим батькам – Наталії Іванівні та Олександру Анатолійовичу, які втратили свого єдиного сина… 

Ще один Герой повертається додому на щиті, якому навічно 25… Ще одного Воїна світла ми проведемо останньою земною дорогою в засвіти, де його ангельська душа знайде вічний спокій і стане на варту Небесного легіону. Кожен із нас у неокупному боргу перед Вами, наші доблесні Захисники.

Ми збережемо в пам’яті Твій світлий образ, історію Твого героїчного подвигу, наш дорогий Воїне!

Про дату та час траурної церемонії прощання повідомимо додатково.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]