Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Флешмоб "Захищені студенти"
2021-09-13

Студенти, які навчаються в медичних закладах вищої освіти, запустили флешмоб: вони розповідають у соцмережах, чому вакцинувались від COVID-19, з хештегом #захищеністуденти. Усі студенти вакцинувались у першу чергу для того, щоби захистити себе від важкого перебігу COVID-19. 

Проте додаткова мотивація у кожного різна: хтось хоче нарешті повернутись до очного навчання на парах, інші – бачитись з друзями в більш безпечних умовах або мати можливість подорожувати.

Для багатьох молодих людей власний приклад щеплення – це спосіб захистити своїх батьків, бабусь, дідусів й інших старших родичів. Вакцинація – це саме той випадок, коли старші члени сім’ї часто рівняються на дітей та онуків.

Міністерство охорони здоров’я, UNICEF Ukraine і Українська медична студентська асоціація підтримують флешмоб і закликають й інших вакцинованих студентів ділитись власними історіями. У кількох реченнях у пості або у сторіз у Facebook чи Instagram:

1. Розкажіть, чому вирішили вакцинуватись

2. Поставте хештег #захищеністуденти та позначте сторінки UNICEF Ukraine і Ukrainian Medical Students' Association в Facebook або @unicef_ukraine і @umsaukraine в Instagram

Більше про флешмоб тут: https://uni.cf/3E7IRgh.

Реалізацію кампанії «Захищені» підтримали Міністерство охорони здоров'я України, USAID Ukraine - USAID Україна та World Bank Ukraine.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]