Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Феєрія різдвяно-новорічних свят
2020-01-10

Не збавляють оберти новорічно-різдвяні святкування у нашому Хоролі.

Новорічна обрядовість українців – це ціла низка свят, яку покладено в основу культурно-просвітницького заходу Хорольської районної центральної бібліотеки. Насичена і яскрава святкова програма заходу презентована глядачам 10 січня 2020 року у вестибюлі цього закладу. За ініціативи директорки головного бібліотечно-інформаційного центру району Оксани Левіної організовано й проведено культурно-масовий захід у формі театралізованої вистави.

Окрім того, що Оксана Володимирівна втілює свої багатогранні творчі задуми та ідеї у святкових виступах, вона ще співпрацює й залучає до літературно-мистецьких заходів широке коло представників інших освітніх, культурних і мистецьких закладів нашого міста.

До тісної творчої співпраці долучилися керівник ансамблю народної пісні «Дивоцвіт» Людмила Мартьян, концертмейстер Ірина Мельник та їх вихованці при Хорольському районному Центру дитячої та юнацької творчості, а також вихованці Хорольського початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу (музичної школи).

Талановиті діти порадували глядачів віршами, піснями й грою на музичних інструментах, а за старанне виконання художніх номерів отримали від організаторів заходу солодкі подарунки. Усього до літературно-мистецького заходу залучено 40 дітей різновікових категорій – від трьох до 12-13 років.

Автором тематичного сценарію святкового дійства з глибоким ідейним змістом є сама господиня "книжкової країни" – Оксана Володимирівна. Головна мета програми – пропагування освіченості, грамотності, ерудованості та високого рівня інтелекту, які завжди й за будь-яких обставин будуть в тренді.

Дуже вдало були розподілені ролі театралізованого дійства, які з високою акторською майстерністю та почуттям гумору зіграли працівниці відділу обслуговування ЦРБ. Центральним персонажем у різдвяній виставі був малоосвічений і цілком байдужий до навчання Василь Ледаченко, який знав лише чотири літери свого імені. Авторка твору влучно висміяла його невігластво і безграмотність. Головного героя вистави неперевершено зіграла Олена Радченко. Не менш талановито зіграли: Оксана Левіна – тітку Марину, Світлана Сєннікова – Снігову Королеву, Ірина Редька – мишку Зоряну, Неля Бурчак – поросятко Бубу та Олена Сістук – Снігову Бабу.

Міський голова Сергій Волошин подякував організаторам і учасникам за такий чудовий захід, який подарував веселий настрій і море позитивних емоцій. Можу з упевненістю ставити в приклад методи керівництва Оксани Левіної, яка використовує сучасні креативні підходи в літературно-мистецьких заходах для зацікавлення широкої аудиторії читачів.

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]