Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

вулиці території (навпроти хорола дружок проєкт контейнерів даниленко збору встановлення міста пластику хорольців порядку екологічної екологічних новацій впровадження голови ініці
Нові екологічні новинки для хорольців
2019-12-28

З метою формування екологічної свідомості та культури мешканців міста Хорола, які свого роду мають стати для всіх нас "кодексом поведінки", Хорольська міська рада долучилася до встановлення контейнерів для збору пластикових відходів.

Паралельно з пропагуванням чистоти й порядку, містяни матимуть змогу долучитися й до благодійної допомоги безпритульним тваринам, подарувати їм шанс на порятунок у жорсткому середовищі їх існування. За рахунок зібраних коштів від реалізації пластику представниками ГО "Дружок" буде забезпечуватися харчування, лікування й стерилізація наших чотирилапих друзів.

На території міста Хорола працівники КП "Комунсервіс" здійснюють монтаж металевих конструкцій у формі огородження із сітки. Контейнери для сміття будуть розміщені під замком, для запобігання їх пошкоджень і забезпечення порядку навколо території розташування.

Усього таких контейнерів для збору пластику буде чотири: по вулиці 1 Травня (навпроти магазину "АТБ-Маркет"); по вулиці Кременчуцькій (біля зупинки громадського транспорту "Ботанічний сад"); по вулиці Миргородській (навпроти ЗОШ №3). Місце встановлення четвертого контейнеру ще визначається, тож приймаються до розгляду пропозиції та побажання громадян, які мешкають у Хоролі.

Даний проєкт реалізовано завдяки активній громадській позиції хорольців у напрямку впровадження екологічних новацій. Проєкт голови ГО "Ініціатива Хорольщини" Нелі Даниленко здобув перемогу в конкурсі екологічних громадських ініціатив Полтавської області. Джералами фінансування проєкту-переможця стали кошти обласного та міського бюджету (у співвідношенні 50/50% від очікуваної вартості проєкту).

Міський голова сергій Волошин адресував слова щирої вдячності автору проєкту Нелі Даниленко за успішне втілення в життя екологічної громадської ініціативи на користь хорольській громаді, а також керівнику ГО "Дружок" Валентині Пікало за тісну співпрацю задля порятунку безпритульних тварин.

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс

на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Попівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про повторний конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку об’єкту оренди в с.Бригадирівка

     
     
Інформаційне повідомлення відділу з питань комунальної власності, жкг та благоустрою

Оголошується конкурс на відбір суб'єкта оціночної діяльності!

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про конкурс та умови відбору суб’єкту оціночної діяльності, який здійснюватиме оцінку майна для цілей оренди в с.Хильківка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]