Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Зі святом "Воїнів трьох стихій"!
2024-07-07
7 липня відзначається професійне свято військовослужбовців Військово-Морських Сил України та працівників морського і річкового флоту. Скільки б росіяни не вихвалялися, що в перші дні повномасштабного вторгнення знищили наші ВМС разом із суднами, наші героїчні «воїни трьох стихій» продовжують громити ворога на морі, на землі і в повітрі та захищати південні рубежі України.
    Одеса, Миколаїв та інші міста на карті південної частини України понад 28 місяців широкомасштабної війни залишаються українськими, завдячуючи вміло побудованій обороні Військово-Морських Сил України. Українці захоплюються мужністю і подвигами військових моряків, які збивають ракети, нищать російські військові судна, не дають ворогові панувати в небі.
Доземний уклін, щира вдячність і вічна памʼять тим, хто віддав свої життя за незалежність України і право її народу на мирне існування. Вони загинули, але не пропустили ворога, тож ми повинні свято шанувати цей ратний подвиг.
    Зичимо морякам, які воюють, міцного здоровʼя, сили, витримки, незламного бойового духу і незгасної віри в переможний мир в українських акваторіях і на суходолі. Бажаємо вільної служби в українських морях і найкращого оснащення після нашої остаточної Перемоги. Слава Україні!
 
 
З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН
 
Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]