Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

святом серцях кожній добро медового світле непохитної здоров`я майбутнє міцного достатку родині бажаю процвітання оселі чистого доброю традицією християнським сві
Зі святом Медового Спаса! З Маковієм!
2021-08-14

Шановна громадо Хорольщини, дорогі українці!

Щорічно 14 серпня православні християни відзначають свято Медового Спаса або Маковія. Із прадавніх літ у народі його прийнято вважати святом щедрих врожаїв, які дарує нам Всевишній. Прославляючи й дякуючи Богу в цей день за милість і ласку, за дари земні, ми сіємо в серцях радість, добро, єднаємось, наближаємось один до одного і згуртовуємось духовно.

Сьогоднішнє життя пронизане багатьма проблемами, але в єднанні наша міць і сила, тому спільними зусиллями із взаємопорозумінням ми можемо їх розв`язати.

Від себе особисто та від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Хорольської міської ради щиро вітаю Вас з цим світлим християнським святом, яке за доброю традицією і з теплими спогадами дитинства ми звикли називати Маковієм.

Від чистого серця бажаю всім міцного здоров`я, непохитної віри у світле майбутнє, достатку, процвітання у кожній оселі й кожній родині. Нехай у Ваших серцях завжди панує добро, торжествує людяність і великодушність, а на обличчях пломеніють променисті посмішки радості.

Усім Вам сьогодні запашного аромату цілющого меду та пухкої макової випічки, щоб думки очистилися від негативу і тривог.

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]