Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

віталій героя висоті загинув офіцер гірсько-штурмової липня батальйону спірне взводу фронтової завжди окремої останнього подиху бригади життєлюба відмінним окремого гі
Завжди на висоті в небесній кавалерії Героїв…
2022-12-17

Невимовна біль і пекуча туга від трагічної фронтової звістки. 16 грудня поблизу селища Спірне Бахмутського району Донецької області при виконанні бойового завдання загинув наш земляк з Хорольщини – молодий офіцер ВІТАЛІЙ ВІТАЛІЙОВИЧ ДАНИЛЬЧЕНКО.

Сповіщення про смерть Героя отримала його молода дружина Надія Віталіївна. Подружня пара лише два місяці була щасливою в шлюбі. 5 жовтня, під час короткої фронтової відпустки, Віталій повів кохану дівчину під вінець. Однак, замість сімейної ідилії, втіхи у дітках, доля принесла випробування страшною війною і розлучила молоду красиву пару навічно…

Віталій народився 19 липня 2000 року в м.Хорол. Навчався у Хорольській гімназії, Хорольському агропромисловому коледжі за спецільністю «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та заочно здобув вищу освіту в Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Перші трудові сходинки розпочав у службі охорони «Явір-2000». Усі друзі, колеги, знайомі, які знали Віталія особисто, згадують його світлий образ, не змиряючись із втратою доброго товариша, оптиміста, життєлюба з відмінним почуттям гумору, високим рівнем відповідальності, чесності та порядності.

Віталій досягнув високих успіхів у навчанні, спорті, але військова кар’єра від курсанта льотного вузу до командира взводу ЗСУ, на жаль, закінчилася трагічно. Лейтенант, командир 3-го гірсько-штурмового взводу, 2-ої гірсько-штурмової роти, 108-го окремого гірського-штурмового батальйону в складі 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади до останнього подиху відчайдушно захищав Батьківщину і залишався вірним військовій присязі. 

Загинув відважний офіцер унаслідок отриманих поранень під час виконання військового обов’язку в стрілецькому бою за звільнення населеного пункту Спірне Соледарської громади, яке під час російського вторгнення з 7 липня 2022 року було окуповано ворожою армією рф та підрозділами «ДНР». «Завжди на висоті» – гасло батальйону гірської піхоти Сухопутних військ ЗСУ, з яким воїни вступають в бій з противником. Це кредо стало життєвою позицією полеглого Героя, який назавжди залишився на висоті військової звитяги…

Щирі співчуття батькам, дружині, рідним і близьким загиблого новітнього Героя. Низький доземний уклін тобі, вірний сину України!  

 

Про дату та час прощання з Героєм буде повідомлено додатково.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]