Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

За кожною смертю – ціла історія життя людини…
2023-12-13

Білими лебедями відлітають у простір незвіданих світів наші Захисники, земне життя яких безжально забирає російський агресор. За кожною смертю – ціла історія безповоротно втраченого людського життя, зламана доля, обірваний вік, невиліковні й до нестерпності болючі рани втрат для найрідніших і найближчих людей.

Дорогу людину втратила родина Федоренко з міста Хорола. 30.11.2023 сталася трагедія, внаслідок якої загинув наш земляк – Віктор Григорович Федоренко. Сержант, командир відділення – командир машини 2-го механізованого відділення, 44-ої окремої механізованої бригади (в/ч А4723) – тактичного з’єднання механізованих військ сухопутних сил України загинув від отруєння невідомою речовиною після вибуху боєприпасу, скинутого з ворожого безпілотника. Противник беззупинно чинить військові злочини і застосовує заборонену міжнародними угодами хімічну зброю. Жертвою таких злочинів став наш земляк, який загинув поблизу населеного пункту Джерельне Сватівського району Луганської області.

Розділяємо біль гіркої втрати з рідними полеглого Героя та приносимо щирі співчуття: дружині – Людмилі Миколаївні Федоренко, доньці – Олесі Федоренко, тещі – Любові Миколаївні Глазковій, двоюрідним братам – Олександру Миколайовичу Сосні, Віктору Миколайовичу Бабуло, двоюрідній сестрі – Світлані Гусейновій, племінникам, рідним, близьким, друзям, бойовим побратимам та всім, кому болить непоправна втрата.

«Наша доля – тільки воля!». Під таким гаслом у складі новоствореної механізованої бригади Віктор Григорович боровся із лютою путінською армадою. За правду і волю віддав своє життя у розквіті сил люблячий чоловік, батько, брат і надійний товариш, один із кращих синів України. Шануймо світлу пам’ять полеглого Захисника, який до останнього подиху залишався вірним військовій присязі.

Траурна церемонія прощання з полеглим Героєм Віктором Федоренком відбудеться на площі поблизу пам’ятника Тарасу Шевченку в м.Хорол, а захоронення – на Алеї Слави. Про точну дату і час буде повідомлено додатково.

Герої не вмирають!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]