Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем української жінки у День народження Лесі Українки!
2023-02-25

Чарівні, милі, вродливі, талановиті, стійкі, витривалі і незламні, найкращі в усьому світі – українки! У найтяжчі часи новітньої історії України ви відкрили всю свою справжню сутність і стали прикладом, еталоном жіночності. Від природи українські жінки наділені унікальним генетичним спадком великої української нації – щирістю, великодушністю, виваженістю, шляхетністю, чуйністю, терпінням, життєвою мудрістю, внутрішньою і зовнішньою красою, здатністю кохати і бути коханою.

Разом з тим, українське жіноцтво наділене могутньою силою незламного духу і боротьби за життя. Так, як ви, ніхто не може любити Батьківщину, так як ви ніхто не вміє протистояти труднощам, зовнішнім загрозам і гідно триматися в часи випробувань.   

Символом стійкості, непохитних принципів і патріотичних позицій стала одна із центральних постатей української культури – Леся Українка. 25 лютого виповнилося 152 роки з Дня її народження. Легендарна постать – Лариса Петрівна Косач продовжує жити й донині в її творчості та ідеях, які вона сповідувала. Вона також боролася за права жінок і справедливо може бути названа феміністкою свого часу. Справедливо буде в цей день підкреслити роль сучасних українських жінок. Тож вітаємо всіх вас з Днем української жінки! Усіх життєвих гараздів і щастя під мирним небом України!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]