Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З Днем Державного Прапора України!
2023-08-23

Сьогодні по всій країні відзначають День Державного Прапора України. В усіх містах і селах піднімаються національні знамена. Це наш історичний дух, це наша гордість, слава і велич нації. З цим символом український народ утвердив свою державність, соборність і самостійність, з ним  українці йшли на захист своїх прав та свобод під час  Революції Гідності, під цим символом сьогодні наші воїни захищають рідну землю  від російських окупантів.

Відвойовуючи українські землі у ворога, наші військові встановлюють там український прапор. Стаючи найкращими в спорті, наші спортсмени тримають в руках прапор. Йдучи до школи 1 вересня, діти бачать як український прапор майорить біля їх школи.
  Прапор - це завжди про перемогу та силу!
  За весь час повномасштабної війни прапор України став символом свободи та незламності не тільки для нас, а для усього світу. Його можна побачити на маленьких вуличках затишної Європи і на великих площах Америки, під час мільйонних концертів світових зірок і на відео з мільйонами переглядів в мережі інтернет.
  Ми віримо, що дуже скоро зможемо побачити синьо-жовтий прапор і у всіх тимчасово окупованих містах та селищах Донбасу, Харківщини, Херсонщини, Миколаївщини, Запоріжчини та Криму!
  Дорогі земляки! Сердечно вітаю всіх Вас з Днем Державного Прапора України. Бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України. Нехай завжди гордо майорить над Україною жовто-блакитний стяг волі та єдності Українського народу.

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]