Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

З бойового завдання на щиті до Хорольщини повернувся захисник Юрій Ковальчук
2024-10-03

Гіркота від втрати, біль, який пронизує, до якого не можна звикнути, якого не можна пробачити… Вкотре нашу громаду заполонив сум за загиблим Героєм, патріотом України. Відданий військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, 29 вересня 2024 року поблизу населеного пункту Гірник Покровського району Донецької області загинув Герой-захисник, солдат, стрілець-зенітник зенітного ракетного взводу механізованого батальйону Ковальчук Юрій Миколайович.

У цю скорботну годину вся Хорольська громада розділяє біль втрати і приносить щирі співчуття родині загиблого – мамі Олені Миколаївні Ковальчук, дружині Олені Олександрівні Ковальчук, названій доньці Вікторії, мамі дружини Ніні Василівні Горбовській. Нехай добрий світлий спомин про покійного Захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у памяті рідних, друзів бойових побратимів Юрія Миколайовича, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Міська влада оголошує 04 жовтня 2024 року Днем жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм забезпечити приспущення Державного прапора України з траурною стрічкою на будинках і спорудах  органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Увага! Траурна церемонія прощання відбудеться 04 жовтня 2024 року о 10:00 год. за адресою м.Хорол, вул.Молодіжна,11, а поховання – на Алеї Слави центрального цвинтаря міста Хорол.

Оголошення
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
     
Повідомлення про аукціон

ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди кабінету №1-3
  адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18 
  в селі Староаврамівка

     
     
Повідомлення про конкурс

Оголошується конкурс з відбору суб'єкта оціночної діяльності,
  який здійснюватиме оцінку об’єкту комунальної власності:
  оцінка адміністративного нежитлового будинку, який розміщений по вулиці Незалежності, будинок 88, корпус 1 в м. Хорол Лубенського району Полтавської області, для цілей продажу з метою визначення його ринкової вартості.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]