Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

наших травня герої іванівні україни горбунову дружині рідним прощання станіслав леонідович війна життя втрати олександрівні олені василівні ганні горбуновій
Вмивається земля кривавими сльозами: війна обірвала життя хорольця Станіслава Горбунова
2024-05-19

Часи випробувань для сучасної України – це непрості випробування для кожного з нас. Російський агресор прийшов до нас з війною, розділивши життя на «до» і «після». Щодня війна приносить горе, скорботу та втрати в українські родини. Ще в одну хорольську родину прийшла страшна звістка з фронту про загибель Героя-захисника. 17 травня 2024 року в бою за Батьківщину поблизу н.п. Красногорівка Покровського р-ну Донецької обл. загинув наш земляк, солдат, водій стрілецького батальйону – Горбунов Станіслав Леонідович.

Станіслав Леонідович став у стрій великого Воїнства наших захисників у перші місяці війни. Був рішучим, вмотивованим і, як належить справжньому чоловіку, відклав всі повсякденні справи, склав військову присягу на вірність Вітчизні й українському народові та взяв до рук зброю, аби не допустити окупації рідної землі. Не вагаючись став на захист держави і єдиного сина Владислава, якого самостійно виховував з п’ятирічного віку.     

У ці скорботні дні вся Хорольська громада розділяє біль тяжкої втрати. Схиляємо голови в жалобі та висловлюємо щирі співчуття рідним Героя: мамі – Тамарі Іванівні Манасян, батьку – Леоніду Івановичу Горбунову, сину – Владиславу Станіславовичу Горбунову, брату – Роману Вачагановичу Манасяну, тещі – Валентині Іванівні Данильченко, цивільній дружині – Ганні Василівні Коротун, колишній дружині – Олені Олександрівні Горбуновій, рідним, близьким, друзям, однокласникам, бойовим побратимам та всім, хто знав і свято берегтиме в пам’яті світлий образ Воїна.

Траурна церемонія прощання з полеглим Захисником, який назавжди повертається додому «на щиті», відбудеться у вівторок, 21 травня 2024 року, орієнтовно о 10:00 год. на площі біля пам’ятника Тарасу Шевченку в м.Хорол. Заупокійна літія та чин похорону відбудуться на Алеї Слави центрального міського кладовища. Закликаємо долучитися до жалобної церемонії прощання з новітнім Героєм України Станіславом Горбуновим у знак глибокої шани до його подвигу.

Герої не підуть у забуття, вони завжди житимуть у наших серцях! Герої не вмирають!

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]