Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вітання!
2017-10-11

Шановні земляки, захисники, ветерани і родини Героїв!

Офіційно святкуємо День захисника України вчетверте, і вже чотири роки вкладаємо особливий зміст в ці слова, бо триває війна. Маємо доземно вклонитися кожній родині, де мати, дружина, сестра й дитина проводжали й чекали своїх воїнів додому! У неоплатному боргу ми перед тими, хто не дочекався - не маємо права забути жодне ім’я Героя, який віддав життя за мирне небо над Україною.

Шана й вдячність тим, хто захистив українські міста від війни! Світла пам’ять тим, хто став до лави Небесного легіону, що буде жити вічно в наших серцях!

Ми стали сильнішими, а усвідомлення того, що сучасні титани духу живуть поряд, у сусідньому дворі чи квартирі, їх вчили в наших звичайних школах, вони пережили ті самі дитинство й юність, але стали опорою і захистом нам усім - надзвичайно надихає.

Дякую також лікарям, що рятують життя і здоров’я воїнів - на фронті і в мирному житті, волонтерам, психологам, усім небайдужим, хто підтримує і допомагає.

Разом до перемоги! Разом до мирного майбутнього!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, народний депутат України Костянтин Іщейкін!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]