Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Він був Героєм на землі, став Янголом на небі…
2024-09-11

Сталевий кулак Збройних Сил України – це славний Легіон танкових військ, що гідно дає по зубах ворожій армії російських окупантів. Російсько-українська війна продемонструвала безліч прикладів мужності українських воїнів-танкістів. Серед них багато танкістів, доля яких на війні дуже показова, а часом трагічна – в полон їх не беруть, а в разі ураження ворожим вогнем танк стає братською могилою для екіпажу.

У братерстві сталевих лицарів є й наші земляки з Хорольщини, які дають гідну відсіч противнику. На жаль, доля одного з командирів танку стала трагічною. 8 вересня 2024 року загинув наш земляк із с.Клепачі, військовослужбовець ЗСУ – Олександр Олексійович Качаненко. Головний сержант – командир танка танкового взводу танкової роти танкового батальйону в складі окремої механізованої бригади отримав несумісні з життям поранення внаслідок влучання в танк ворожого БпЛА на Курщині.

Олександр Олексійович загинув як Герой, з честю та гідністю! Не варто розповідати про почуття та емоції рідних, які отримують сповіщення про смерть найближчих, найрідніших, найдорожчих. У ці скорботні часи розділяємо біль втрати та співчуваємо великій родині Олександра Качаненка: мамі – Любові Іванівні Качаненко, дружині – Світлані Михайлівні Качаненко, доньці – Яні, зятю – Володимиру, внукам – Софії, Олександру та Саміру, двоюрідним сестрам – Наталії Миколаївні Веретенніковій, Лідії Миколаївні Галаган, Людмилі Олександрівні Черкаській, Світлані Григорівні Климченко, двоюрідним братам – Олександру Сергійовичу Павленку, Олександру Олександровичу Пащенку, близьким, товаришам, кумам, однокласникам, колегам, братерству танкового війська та всім, хто дорожитиме і берегтиме світлу пам'ять про славного Героя.

2 жовтня цього року полеглому Герою Олександру мало б виповнитися всього 44 роки… Сталева танкова броня не вберегла Воїна, але його бойова слава залишиться безсмертною. Наш святий обов’язок – берегти світлу пам'ять Захисника, а в день прощання – віддати данину пам’яті та провести у вічність.  

Міська влада оголошує 12 вересня 2024 року Днем жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Олександром Качаненком забезпечити приспущення Державного прапора з траурною стрічкою. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Увага! Траурний мітинг відбудеться у четвер, 12 вересня, орієнтовно о 10:00 год. на площі біля памʼятника Тарасу Шевченку в місті Хоролі. Чин похорону та прощання з Героєм відбудеться на цвинтарі у рідному селі Клепачі Клепачівського старостату.

Нехай людські молитви та тихий добрий спомин про одного з кращих синів України будуть сильнішими за смерть. Схилімо голови у скорботі та гідно вшануймо Героя, який заплатив за нашу свободу та незалежність непомірною ціною – власним життям.

Оголошення
     
До уваги жителів Хорольської міської територіальної громади!

30 вересня 2024 року о 10 год. 00 хв. за адресою: м. Хорол центральна площа (поруч з фонтаном) відбудеться прийом побутових відходів, а саме: відпрацьовані батарейки, люмінесцентні лампи та ртутновмісні термометри відповідно до обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2022-2024 роки» з метою їх вивезенням (екобусом) та подальшою утилізацією.

     
     
Оголошення про кандидатів на заміщення посади

23 вересня 2024 року відбулося І засідання конкурсної комісії на заміщення посади керівника Шишаківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області.

     
     
Повідомлення про скликання 2 пленарного засідання 59 сесії

23 вересня 2024 року о 09:00 год. відбудеться друге пленарне засідання 59 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]