Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

україни герої гідності сергій честь героїв мітинг-реквієм слава поклали міської майбутнє андрій свободи україні листопада мужніх заходу хорол учасники
Вільні творити майбутнє: мітинг до Дня Гідності та Свободи України
2021-11-19

21 листопада в Україні відзначається День Гідності і Свободи, встановлений на честь двох революцій – «Помаранчевої» 2004 року та революції Гідності, яка розпочалася в листопаді 2013-го. Цьогоріч ми відзначаємо 8-му річницю і наш святий обов’язок у цей день згадати всіх Героїв, які виборювали свободу України і віддали своє життя за краще майбутнє українського народу. 

У їх когорті – Герої Небесної Сотні та українські вояки, котрі загинули на Сході України.Це ті відважні патріоти України, які боролися за честь, справедливість та гідність. Серед цих Героїв і наші земляки – Андрій Деребченко, Сергій Сергієнко, Андрій Корна, Євгеній Живенко та військовослужбовець Сергій Терешко. Ми не повинні, не маємо права забути про це і нехай їхня жертовність не стане даремною. Герої сьогодення поклали свої голови за мирну Україну для нинішнього та прийдешніх поколінь.

З нагоди цієї дати, 19 листопада 2021 року, в Хорольській міській територіальній громаді відбувся мітинг-реквієм. Представники місцевої влади, депутати міської ради, начальники відділів структурних підрозділів міської ради та її виконавчого комітету, працівники установ та організацій, громадськість зібралися біля пам’ятника Тарасу Шевченку в м.Хорол, аби вшанувати мужніх людей, які встали на захист демократичних цінностей, прав та свобод в Україні.

Учасники заходу вшанували загиблих хвилиною мовчання та на знак шани і поваги поклали живі квіти до підніжжя пам’ятного знаку. Мітинг-реквієм завершився виконанням гімну України і вірою в те, що Герої не вмирають до того часу, поки жива людська пам'ять.

Небесна Сотня стоїть перед Божим Престолом і буде повіки опікуватися долею України. Кожному потрібно пам’ятати про них: вони боролись за те, у що вірили, і задля чого померли.

Слава Україні! Слава її Героям!

 

Автор: Тетяна БУЛІНА

 

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]