Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Великий обмін полоненими
2024-01-04

Найбільший за час повномасштабного вторгнення обмін полоненими: 3 січня 2024 року звільнили 230 українців, у тому числі нашого земляка з с.Покровська Багачка Руслана Олійника. Україна 3 січня за посередництва Об'єднаних Арабських Еміратів повернула з російського полону 230 військових та цивільних, серед яких і наш земляк.

За повідомленням Координаційного штабу з питань поводження із військовополоненими, цей обмін став найбільшим за кількістю повернутих оборонців від початку повномасштабного вторгнення РФ так як додому повернулися 230 українських військових:

ЗСУ – 130 людей (серед них ТрО – 14, ВМС – 14);

Нацгвардії – 55;

Державної прикордонної служби – 38;

Національної поліції – 1.

Україна також звільнила 6 цивільних, які були незаконно позбавлені волі.

Радісно бачити у списку звільнених полонених нашого земляка з Покровськобагачанського старостату – Руслана Юрійовича Олійника. У списку було достовірним лише прізвище (імʼя та по-батькові не співпадає). Втім його сестра підтвердила факт обміну й повернення брата після довготривалих випробувань полоном.

Повернулись на рідну землю не просто військові, а справжні Герої, які витримали неймовірні випробування і зберегли вірність своїй країні та державним ідеалам. Пройшовши тяжкий шлях полону, на волі вони втомлено скандували «Україна понад усе!».

Кожен з них пройшов шлях, який мало хто може уявити й витримати. Вони зазнали багато болю, втоми, страждань, але не втратили сили духу! Їх повернення – це не просто радісна подія, це символ непереможності духу нашої нації!

Ми щиросердно радіємо поверненню наших братів і сестер. Ми розділяємо радість з їх рідними і близькими, які так довго молилися і чекали. Вони заслуговують на відпочинок, повагу та глибоку вдячність кожного з нас.

Ми пам'ятаємо кожного, хто ще не повернувся, і сподіваємося на їх якнашвидший обмін і повернення.

Дякуємо усім, хто працював над поверненням наших Героїв додому!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]