Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Великий обмін полоненими
2024-01-04

Найбільший за час повномасштабного вторгнення обмін полоненими: 3 січня 2024 року звільнили 230 українців, у тому числі нашого земляка з с.Покровська Багачка Руслана Олійника. Україна 3 січня за посередництва Об'єднаних Арабських Еміратів повернула з російського полону 230 військових та цивільних, серед яких і наш земляк.

За повідомленням Координаційного штабу з питань поводження із військовополоненими, цей обмін став найбільшим за кількістю повернутих оборонців від початку повномасштабного вторгнення РФ так як додому повернулися 230 українських військових:

ЗСУ – 130 людей (серед них ТрО – 14, ВМС – 14);

Нацгвардії – 55;

Державної прикордонної служби – 38;

Національної поліції – 1.

Україна також звільнила 6 цивільних, які були незаконно позбавлені волі.

Радісно бачити у списку звільнених полонених нашого земляка з Покровськобагачанського старостату – Руслана Юрійовича Олійника. У списку було достовірним лише прізвище (імʼя та по-батькові не співпадає). Втім його сестра підтвердила факт обміну й повернення брата після довготривалих випробувань полоном.

Повернулись на рідну землю не просто військові, а справжні Герої, які витримали неймовірні випробування і зберегли вірність своїй країні та державним ідеалам. Пройшовши тяжкий шлях полону, на волі вони втомлено скандували «Україна понад усе!».

Кожен з них пройшов шлях, який мало хто може уявити й витримати. Вони зазнали багато болю, втоми, страждань, але не втратили сили духу! Їх повернення – це не просто радісна подія, це символ непереможності духу нашої нації!

Ми щиросердно радіємо поверненню наших братів і сестер. Ми розділяємо радість з їх рідними і близькими, які так довго молилися і чекали. Вони заслуговують на відпочинок, повагу та глибоку вдячність кожного з нас.

Ми пам'ятаємо кожного, хто ще не повернувся, і сподіваємося на їх якнашвидший обмін і повернення.

Дякуємо усім, хто працював над поверненням наших Героїв додому!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]