Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Вакцинація від COVID-19 в Україні
2021-08-17

В Україні вакцинація стартувала 24 лютого 2021 року. Вона є добровільною і безкоштовною. В першу чергу щеплення отримують групи ризику (медики, люди похилого віку, військовослужбовці, особи з хронічними захворюваннями). Всього передбачено 5 етапів для різних груп населення.

Як проходить вакцинація

Вакцинацію проводять мобільні бригади, працюють пункти щеплень в установах охорони здоров'я. Також в регіонах наприкінці травня 2021 були відкриті центри масової вакцинації. Щоб отримати щеплення, пацієнт повинен бути зареєстрований в електронній системі охорони здоров'я. Якщо людина не входить ні в одну з пріоритетних груп, їй доступний запис до листа очікування на вакцінаніцю в додатку або на порталі "Дія".

В регіонах України в вихідні дні щеплення від COVID-19 можуть отримати всі бажаючі, хто записався в "Дії" або через контакт-центр МОЗ. Вакцинують тих, кого запросили телефоном або смс, так і в порядку "живої черги" (якщо людина зареєструвалася через "Дію", але ще не отримала запрошення). Пріоритет надають літнім людям.

Повний курс вакцинації включає введення двох доз препарату з певним проміжком часу (від 20 днів), він залежить від типу вакцини.

Вакцини для українців

Для імунізації проти коронавіруса в Україні дозволені препарати: оксфордська вакцина AstraZeneca (торгова Назва –  CoviShield, виробляється за ліцензією в Індії), ліцензована вакцина AstraZeneca-SkBio (Південна Корея), вакцина Comirnaty від концерну Pfizer (США), CoronaVac від китайської компанії Sinovac Biotech.

У 2021 році також планується надходження в Україну вакцини Novavax американської розробки. МОЗ уклав контракт на 10 млн доз. Її будуть виробляти в Індії.

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]