Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

заходів освіти україни протиепідемічних території закладів sars-cov- коронавірусом карантину метою covid- спричиненої березня гострої респіраторної поширенню хвороби запобігання міністрів тощо)
УВАГА! Посилення карантинних вимог!
2021-03-19

Відповідно до рішень, прийнятих регіональною комісією з питань ТЕБ і НС у Полтавській області (протокол №6 від 19 березня 2021 року) та міською комісією з питань ТЕБ і НС (протокол №5 від 19 березня 2021 року), у зв’язку з різким погіршенням епідемічної ситуації на території Хорольської територіальної громади та з метою вжиття необхідних додаткових заходів для відвернення

загрози, забезпечення безпеки і здоров’я громадян та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2, відповідно до пункту 32 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 ,,Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами), запровадити додаткові (до діючих) обмежувальні протиепідемічні заходи на період карантину, а саме:

з 00 год. 00 хв. 22 березня 2021 р. по 00 год. 00 хв. 3 квітня 2021 р. на території Хорольської територіальної громади заборонити:

- відвідування закладів освіти та позашкільної освіти здобувачами освіти, крім учнів (вихованців) закладів дошкільної освіти, початкових класів закладів загальної середньої освіти (1-4 класів), за умови дотримання в них відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю стану здоров’я учнів;

- приймання відвідувачів у закладах культури і проведення культурних масових заходів (розважальних, соціальних, рекламних та інших);

- масові релігійні зібрання;

- роботу розважальних закладів (дискотеки, нічні клуби тощо).

Суб’єктам господарювання незалежно від форми власності, діяльність яких пов’язана з прийомом та обслуговуванням населення (культові споруди, спортивні зали, фітнес-центри, торговельні заклади, ринки, організація перевезення пасажирів на міських та міжміських маршрутах тощо) посилити виконання протиепідемічних заходів визначених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 ,,Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (зі змінами).

 

Автор: Ірина ТИТАРЕНКО

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]