Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

життя україни віталія честь незалежність танкіст молодий віталій хильківка продовжують втратила одного громада надії опори стало батьків найкращих країна
У вогні пекельної війни поліг смертю хоробрих молодий танкіст з Хорольщини
2024-08-24

Понад три десятиріччя ми сприймали Незалежність, як дар, але ціна у неї все-таки є… Ворог мріє і всіма силами намагається позбавити нас її, але Захисники героїчно продовжують стояти в строю, тримати зброю в руках заради волі, гідності й життя під синьо-жовтим стягом. Новітні Герої продовжують відважно боротися за Незалежність, відстоюючи її сталлю і вогнем.

На жаль, не витримують ні люди, ні танкова броня шквального вогню окупантів, які пробивають фронт і вперто атакують. День Незалежності України приніс трагічну чорну звістку в Хорольську громаду про загибель земляка, уродженця с.Хильківка, солдата, навідника бойової машини танкового взводу окремої механізованої бригади – Віталія Олександровича Єршова.

Молодий танкіст Віталій стримував натиск противника на одному з найгарячіших ділянок фронту – Покровському напрямку Донецької області. У цьому пеклі 20 серпня 2024 року він віддав своє життя, виконуючи бойове завдання із захисту територіальної цілісності та суверенітету України. Йому було всього 35, але його мужність і відданість справі перевершували його роки.

Він вступив до лав Збройних Сил України, розуміючи, що його обов’язок – бути на передовій, де вирішується доля держави. Призваний по мобілізації 24 січня 2024 року, швидко освоїв справу сталевих лицарів-танкістів і гідно проходив військову службу. Ми памʼятатимемо Віталія, як відданого друга, незламного воїна та надійну опору в найскладніші моменти. Російський агресор забрав єдиного сина в сімʼї. Єдиної опори і надії не стало для батьків, а громада і країна втратила ще одного з найкращих своїх синів.

Його життя, хоч і було коротким, залишило глибокий слід у серцях тих, хто мав честь його знати. Віталій загинув у бою, мужньо даючи відсіч ворогу і до останнього подиху залишаючись вірним присязі. Він втілював собою все те, що сьогодні так важливо для нашої країни: сміливість, честь і безмежну любов до рідної землі.

Розділяємо біль глибокої втрати та щиро співчуваємо мамі – Ніні Сергіївні Єршовій, батькові – Олександру Геннадійовичу Єршову, рідним, близьким, односельцям, друзям та бойовим побратимам-танкістам.

Траурна церемонія прощання відбудеться у с.Хильківка Мусіївського старостату. Про точну дату та час буде повідомлено додатково.

Вічна памʼять і шана Лицарю сталевого війська танкістів, славетному Герою Віталію Єршову!

 


   

Оголошення
     
Повідомлення про засідання виконавчого комітету

20 серпня 2024 року о 14:00 год. відбудеться тринадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
     
Повідомлення про відкриті торги

Виконавчий комітет Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить відкриті торги з особливостями з метою закупівлі послуг 

Дерева паливні з твердих порід

Код ДК 021:2015 - 03410000-7 – Деревина

     
     
Повідомлення про засідання молодіжної ради

31 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться друге чергове засідання молодіжної ради при  Хорольської міській раді за адресою: м.Хорол,вул. Небесної Сотні, 33.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]