Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

області україни полтавській пожежно-рятувальної хорольщини інспектора керівника районного частини пожежної державної природного міської формування віктора техногенного володимировича призначено хорольського
У ДСНС Хорольщини призначено нового керівника
2020-01-03

В урочистій атмосфері, 3 січня 2020 року, у глядацькій залі районної пожежно-рятувальної частини відбулося призначення нового керівника. Зібрання відбулося за участі начальника Головного управління ДСНС України у Полтавській області Володимира Анатолійовича Салогуба, представників районної та міської влади, повного особового складу Хорольського районного сектору ДСНС України в Полтавській області, Державної пожежної рятувальної частини №20 м.Хорол.

Керівником Хорольського районного сектору ДСНС України у Полтавській області призначено майора служби цивільного захисту Віктора Володимировича Галкіна. Новопризначений керівник районного аварійно-рятувального формування – уродженець Кривого Рогу Дніпропетровської області. За період роботи в системі пожежної охорони перебував на посадах: інспектора, старшого інспектора 16 державної пожежно-рятувальної частини 3 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, заступника начальника 41 державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, головного інспектора Оржицького РС ГУ ДСНС України у Полтавській області. Попередній очільник ДСНС Хорольщини Василь Васильович Гриневич завершив свою трудову діяльність у зв’язку з виходом на заслужений відпочинок.

На варту захисту територій і населення Хорольщини від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, забезпечення пожежної безпеки Володимир Анатолійович Салогуб призначив молодого (16.05.1984 р.н.) керівника, покладаючи на нього великі надії та сподівання. У свою чергу Віктор Володимирович пообіцяв виправдати довіру, сумлінно виконувати посадові обов’язки, з відповідальністю, розумінням і повагою відноситися до своїх підлеглих.

Хорольський міський голова Сергій Волошин Від себе особисто, від імені депутатського корпусу та виконавчого апарату Хорольської міської ради привітав Віктора Володимировича з призначенням на таку надзвичайно складну й відповідальну посаду. Побажав міцного здоров’я, витримки, терпіння, толерантності до співробітників пожежно-рятувального формування району. Також у поздоровленнях новопризначенцю адресовано побажання успіхів і плідних результатів роботи, яка б мала попереджувальний характер з мінімальною кількістю небезпечних ситуацій природного, техногенного чи іншого походження і мінімальною кількістю тривожних екстрених викликів на "101".

 

Автор: ІРИНА ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]