Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

У бою за Харків загинув наш земляк - Сергій Береза
2022-03-09

Крилом чорного ворона, що прилетів із Харкова, накрила всю нашу Хорольську громаду страшна звістка про загибель земляка – Берези Сергія Станіславовича. 1 березня 2022 року в зоні запеклих бойових дій у студентській столиці України загинув 30-річний житель села Покровська Багачка. Україна втратила у війні з окупаційною армією Російської Федерації ще одного з найкращих своїх синів.

9 березня з невимовною тугою, гіркими слізьми й скорботою навіки попрощалися з нашим Героєм. Важко передати горе родини, яка втратила сина, брата, онука, люблячого чоловіка й батька…

Сергій Станіславович народився 27 березня 1991 року в с. Покровська Багачка. Із дитинства маленький хлопчина був спокійною, розумною та врівноваженою дитиною. У 2008 році успішно закінчив школу, запам’ятавшись однокласникам і вчителям хорошим товаришем і активним учнем. Ще з шкільних років хлопець ніколи не боявся брати на себе відповідальність у вирішенні складних ситуацій. Високі морально-вольові якості збереглися в нього і в подальшому житті.

У 2008 році юнак розпочав навчання у Харківському національному університеті Повітряних Сил імені Івана Кожедуба, після закінчення якого залишився там працювати.

Сергій був життєлюбом і будував багато планів на майбутнє, намагаючись все встигнути. Він був надійною опорою для батьків, дружини та маленького сина, але занадто рано війна обірвала його життя і зупинила полум’яне добре серце. Не судилося здійснитись багатьом його мріям, але його продовженням буде син, для якого татко залишиться навічно Героєм, прикладом справжньої мужності, сміливості й відваги.

Не загоються рани і не втихне біль від такої непоправної втрати, адже гине цвіт нашої нації у священній самовідданій боротьбі із російськими окупантами за рідну землю і державу. Сергій був справжнім воїном і віддав своє життя за Україну, за свій народ, тож світла пам'ять про нього буде жити вічно у нашій пам’яті і наших серцях.

Щирі співчуття рідним та близьким! Низький уклін нашому воїну-захиснику! Вічна пам'ять Герою!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]