Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Сьогодні вітаємо з професійним святом сержантський склад Сил оборони України!
2023-11-20

З 2019 року День сержанта відзначаємо 18 листопада – відколи в ЗСУ почалася реформа сержантського складу. В сучасному українському війську роль сержанта суттєво інша, ніж це було раніше: зараз це – лідер і наставник для підлеглих. Молодший командир, здатний брати на себе відповідальність та, за потреби, замінити командира підрозділу.

Якщо команда бачить у своєму сержанті справжнього лідера, його накази та рішення ніколи не поставлять під сумнів та сумлінно виконуватимуть.

Молодший командний склад – потужна сила, і вона має бути максимально ефективна. Сержант – основа війська. Навчений, вмотивований професіонал, взірець для солдатів і опора для офіцера, людина, яка має не тільки високі бойові навички, але й визначні лідерські якості.

Нині в Силах оборони України проходять військову службу сержанти, які мають військові звання:

- молодший сержант,

- сержант,

- старший сержант,

- головний сержант,

- штаб-сержант,

- майстер-сержант.

Сьогодні українське військо, як ніколи, сильне та професійне, і потребує вмотивованих кваліфікованих кадрів. Навчають сержантів краще, ніж у всі попередні роки.

Бажаєш бути лідером та вести за собою підлеглих до перемоги? Обирай навчання у військових коледжах сержантського складу! За подробицями Звертайся до ТЦК та СП за місцем проживання!

 

Служба зв’язків з громадськістю Полтавського обласного ТЦК та СП

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]