Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Скасування "червоної" зони і перехід у "жовту"
2021-05-06

У четвер, 6 травня 2021 року, відбулося засідання регіональної комісії з питань ТЕБ і НС.  Враховуючи епідемічну ситуацію на території Полтавської області в розрізі показників рівня захворюваності на COVID-19 та смертності, встановлено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки. Протягом останнього місяця рівень госпіталізації хворих на COVID-19 знизився майже вполовину, а завантаження ліжко-місць у лікарняних закладах не перевищує 50%.

Це свідчить про те, що все менша кількість людей хворіє на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену короновірусом SARS-СоV-2.

Із 00 год. 00 хв. 7 травня 2021 року на території Хорольської міської громади починають діяти карантинні обмеження «жовтої» зони відповідно до протокольних рішень Державної комісії з питань ТЕБ і НС від 06.05.2021 №28 і регіональної комісії з питань ТЕБ і НС від 06.05.2021 №11.

Нагадаємо, що із 14 вересня 2020 року в Україні почало діяти оновлене епідемічне зонування на «червону», «помаранчеву», «жовту» та «зелену» зони. Полтавська область перебувала у «червоній» зоні із 15 квітня по 07 травня цього року. Для «жовтої» зони застосовуються наступні заборони:

- перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту;

- перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу;

- проведення масових заходів за участю більше однієї особи на 4 м² площі будівлі чи території на відкритому повітрі;

- приймання відвідувачів у закладах культури з наповненістю залів понад 50% місць у кожному окремому залі;

- здійснення регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в кількості більшій за місця для сидіння;

- проведення дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів), діяльність закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень тощо) з організацією дозвілля;

- робота після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування, крім адресної доставки замовлень та замовлень на винос;

- відвідування закладів освіти здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з пацієнтом з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш як 50% здобувачів освіти та персоналу закладу освіти тощо.

Закликаю продовжувати неухильно дотримуватися карантинних заходів, дбаючи про власне здоров’я та оточуючих людей!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]