Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Шановна Хорольська громадо!
2023-05-18

Щиро вітаю усіх жителів з чудовим святом самобутньої, неповторної, барвистої української культури — з Днем Вишиванки. Наша вишиванка — це національна святиня, що сягає в давню історію нашої державності і служить літописом історії українського народу. Навіть науковці визнають, що у вишивці зашифровано наш генетичний код. Тому для українця вишиванка – це не просто народний одяг.

Вишиту сорочку, вишитий рушник передають з роду в рід, бережуть як безцінну реліквію. В усі часи з любов’ю вишиті матусею складні візерунки служили оберегом від негараздів, притягували удачу, з теплотою нагадували про рідну домівку.

Вишивану сорочку українці одягали з давніх-давен, адже  свято вірили, що вона захищає від усього злого та є оберегом. Не дивно, що вишиванка завжди була на тілі у наших воїнів – славних українських захисників. У наш час відважні українські захисники теж одягають вишиванки під військову форму. Як святиню, як оберег, як захист від ворожих куль.

У цей день українці по всьому світу одягають вишиті сорочки. І наша громада не виняток, бо тут знають, шанують і поважають національну культуру та традиції. І сьогодні кожен із нас, хто наразі перебуває в безпеці, може одягнути вишиванку для підтримання духу українців та українських воїнів.

То ж вдягаймо вишиванку на свято та у будній день! Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!

 

З повагою – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]