Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Щирі вітання з Новорічними та Різдвяними святами!
2022-12-31

Вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Вони далеко не схожі на попередні, які ми раніше святкували в найдобріших давніх традиціях. Рік, що минає, був найтяжчим за всю історію України. Віримо і покладаємо великі сподівання, що Новий 2023 рік принесе нам перемогу і відновлення миру в нашій вільній і незалежній державі, на рідній землі. 

І хоча через війну веселого святкового настрою практично немає, проте вогники надії на світле майбутнє та здійснення найзаповітніших бажань світять в душі кожного із нас.

Цього року в багатьох родин не буде звичних традицій, не буде можливості зібратися за одним столом, привітати рідних і побажати близьким щастя і миру. Цього року із багатьох родин і рідних осель відірвані люди, які воюють з ворогом саме за своїх близьких, за свої домівки, за віру і право жити. Коли зійде Віфлеємська зірка, її однаково бачитимуть і хлопці в окопах на передовій, і їхні рідні та друзі в тилу, де б їх не розкидала війна. Захисникам окремо хочу побажати великих сил, звитяги і незгасаючих вогників надії у їх відважних серцях. Нехай життя перемагає зневіру і смерть!

Щиро бажаю, щоб у минулому 2022 році залишилися всі негаразди і тривоги, а замість невідомості відновилося звичне спокійне життя під мирним небом. Від чистого серця зичу, щоб Ваша доля написала кращий сценарій на весь рік, у якому добро переможе зло, запанує мир, любов, благополуччя і велике людське щастя! Нехай у Ваших серцях не згасає всеперемагаюча любов до ближніх, віра у майбутнє і осяє Боже благословення на довгому життєвому шляху!

 

З повагою і найкращими побажаннями – міський голова Сергій ВОЛОШИН

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]