Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Привітання з Різдвом Христовим, Святою вечерею
2023-12-24

Шановні мешканці Хорольської громади, дорогі віряни!

Різдво Христове — свято любові, добра та світла. У цей особливий день християни західного обряду збираються родинами, щоб розділити благодатні миті Святої вечері під спалах яскравої різдвяної зірки на небосхилі. Це особливе свято, яке хочеться провести в колі найдорожчих близьких людей.

Світле свято Різдва Христового укріплює нашу віру в Перемогу України та наповнює кожного з нас душевним теплом, надією на краще майбутнє! Лише разом ми зможемо здолати ворога і вибороти вільне, щасливе майбутнє для нашої країни, для майбутніх поколінь.

Дякуємо нашим воїнам, які мужньо тримають небо над Україною! Схиляємо голови перед пам'яттю полеглих Героїв! Ми завдячуємо нашим Захисникам і Захисницям за можливість святкувати Різдво Христове і всі свята зимового циклу, аби не дати ворогу знищити українську ідентичність: національну культуру, народні звичаї, традиції і обряди.

Хвилини проведені з близькими в цей день – найдорожчі, вони наповнюють серця теплом і радістю. Смачної всім куті, родинного благополуччя, миру і злагоди. Бережіть себе, свої сімʼї, своє тихе щастя!

 

З найкращими побажаннями – міський голова Сергій ВОЛОШИН та колектив міської ради

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]