Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

інтернету понад області полтавської цього розвитку &mdash громади оптичного субвенції цифрової проєкту полтавщини швидкісного міністерство україни трансформації отримають року» реалізаціє
Понад 140 сіл Полтавщини під’єднали до швидкісного Інтернету
2021-12-21

Міністерство цифрової трансформації України успішно реалізує проєкт «Інтернет-субвенція», у якому беруть участь і територіальні громади Полтавщини. За словами заступника голови Полтавської ОДА з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Ігоря Панченка, наразі понад 140 сіл у 30 територіальних громадах області вперше під'єднали до швидкісного інтернету.

44 тисячі мешканці Полтавської області тепер мають змогу під'єднати свої домівки до оптичного інтернету. Для цього інтернет-провайдери проклали понад 1000 кілометрів волоконно-оптичних мереж. 

«Доступ до мережі вже отримали більш ніж 360 соціальних закладів регіону, серед них 108 будинків культури, 56 бібліотек, 47 шкіл, 31 садочок, 97 ФАПів, 5 ЦНАПів, 2 органи місцевого самоврядування та 1 заклад Мінсоцполітики, — зауважив Ігор Панченко. — Важливо, що установи, під’єднані за кошти субвенції, отримають безоплатний швидкісний інтернет до кінця 2022 року».

За реалізацією проєкту можна стежити за посиланням: https://bit.ly/3yQAoMc.

У межах проєкту Полтавщина отримала 40,5 млн грн субвенції. Реалізують його відповідно до Стратегії розвитку області на 2021–2027 роки, яку голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов презентував на початку цього року.

Нагадаємо, у разі затримки під’єднання сіл до оптичного інтернету у 2021 році оператори й громади можуть укласти додаткову угоду та отримати оплату у 2022 році.

 

Міністерство цифрової трансформації України

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]