Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

ПІДСУМКИ РОБОТИ ЗА 2022 РІК ДЛЯ ГРОМАДИ: ЗВІТ МІСЬКОГО ГОЛОВИ
2023-02-09

У четвер, 9 лютого, у залі засідань міської ради перед багатолюдною громадою Хорольщини міський голова Сергій Волошин прозвітував про свою роботу та роботу виконавчих органів ради за 2022 рік. Очільник громади підбив підсумки командної роботи, яка з першого дня повномасштабної війни передусім була націлена на створення безпекових умов проживання населення та забезпечення життєдіяльності Хорольської громади.

Міський голова розпочав свою доповідь із вдячності кожному, хто долучився до великої спільної справи на благо громади. Він цінує вклад кожного, хто працював над вирішенням питань збереження спокою людей в громаді та їх захисту. «Усі як один піднялися зранку 24 лютого 2022 року і об’єдналися воєдино задля протистояння зовнішнім загрозам і викликам» – зазначив Сергій Михайлович.

Окрім владних повноважень, в умовах воєнного стану почали виконуватися додаткові функції, які направлені на подолання кризових ситуацій, надання послуг для місцевого населення та ВПО, допомогу соціально вразливим верствам населення, Збройним Силам України тощо.

Під час слухання звіту була порушена тема наповнення, виконання  бюджету Хорольської міської ТГ, раціонального використання та оптимізації видатків у розрізі показників усіх галузей: освіти, охорони здоров’я, культури, соціального захисту, фізичної культури і спорту, економічної діяльності, житлово-комунального господарства та інше. Міський голова подякував платникам податків та зборів, які наповнювали скарбничку громади і цим забезпечили її фінансову спроможність та стабільність. Наявні фінансові ресурси стали запорукою налагодженої роботи розгалуженої мережі закладів медицини, освіти, культури та соціальної сфери.

Традиційно Сергій Волошин детально розповів про роботу виконавчого комітету, структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради по вирішенню найбільш проблемних питань та окреслив шляхи їх вирішення. Це стосується проблем: стану доріг, збору, вивезення та утилізації сміття, пасажирських перевезень, водозабезпечення, медичного та соціального обслуговування. Єдиним ефективним механізмом запрацювали міська рада спільно з Полтавською ОВА, Лубенською РВА, депутатами різних рівнів, першим відділом Лубенського РТЦК та СП, відділом поліції, пожежно-рятувальною частиною ДСНС, ДФТГ, місцевими підприємствами, установами, організаціями, фермерськими господарствами, волонтерами та небайдужим активом громади. Він подякував усім їм та мешканцям Хорольщини за злагоджену роботу, тісну комунікацію та забезпечення спільними зусиллями безперебійної  роботи об’єктів критичної інфраструктури в умовах воєнного стану. А це була задача не з простих. До її розв’язання активно долучалися наші депутати Полтавської обласної та Хорольської міської ради.

На відкритій зустрічі кожен охочий мав змогу задати питання очільнику громади. Окремі учасники зібрання подякували Сергію Михайловичу за проведену роботу, вміння вести соціальний діалог, здатність реагувати на запити, побажання, конструктивну критику людей та готовність дослухатися до кожного.

Із сумом та болем висловив щирі співчуття родинам загиблих військовослужбовців ЗСУ та подякував батькам, які виховали справжніх патріотів – наших Героїв-захисників. Ми, українці, – нація нескорених і незламних! Хорольська громада – це той надійний тил, який працював і продовжує працювати задля наближення Перемоги. Разом нам усе під силу!   

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]