Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Перші випадки захворювання на COVID-19 штаму "Дельта"
2021-08-10

На Львівщині підтвердили вже сім випадків інфікування штамом «Дельта»

У неділю, 8 серпня, на Львівщині підтвердили сім випадків захворювання на коронавірус, викликане штамом «Дельта», повідомила головна санітарна лікарка області Наталія Іванченко-Тімко на своєму Facebook. Цей штам дуже небезпечний, тому єдиний вихід уберегти себе від нього – це вакцинація!

За інформацією лікарки, двоє інфікованих повернулися з Росії, двоє – з Великобританії та одна людина приїхала з США. Ще двоє хворих жінок не виїжджали за кордон, відповідно інфікувалися в межах Львівщини.

Нагадаємо, 24 липня, на Львівщині було зафіксовано три перші випадки зараження штамом «Дельта». До слова, в Україні перші випадки зараження штамом коронавірусу «Дельта» зафіксували ще у червні. Тоді новий штам Covid-19 виявили у Києві у двох пацієнтів, які повернулись з Росії. У липні перші випадки зараження цим штамом підтвердили на Закарпатті: хворі також повернулись з Росії.

Зараз найбільше в світі інфікованих цим варіантом коронавірусу в Росії, Великій Британії та Португалії.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]