Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

життя героя серпня героєм поранення прощання органів сергія михайлівні манжос передовій олексіївні радьки героїчно жодних воїна громаді скорботи строю вої
На передовій битви за життя обірвалося життя ще одного Воїна
2024-08-15

На передовій все залежить від волі, рішучості, бойової злагодженості та витривалості. Втім, немає жодних гарантій і жодних шансів вижить, коли ворог нещадно нищить наших захисників шквальним вогнем. 25 липня 2024 року на одному з найзапекліших напрямків фронту, поблизу н.п. Торецьк Бахмутського р-ну Донецької області, наш земляк із с.Радьки Староаврамівського старостату, старший сержант, командир міномету 32 ОМБр ЗСУ – Сергій Валерійович Зибарєв отримав тяжкі поранення при виконанні бойового завдання із захисту Батьківщини.

Мужній Воїн героїчно боровся за Україну в бою і не менш героїчно за власне життя у стабілізаційному пункті, згодом у Київському шпиталі. На жаль, поранення виявилися несумісними з життям. Захисник мужньо давав відсіч та стримував збройну агресію російських окупантів, та вибороти шанс на життя було неможливо. 13 серпня 2024 року нагла смерть настигла Героя Сергія у стінах лікарні. Невблаганна доля відміряла Сергію лише 43 роки життя…

Хорольська громада в жалобі, розділяючи біль непоправної втрати. Доземний уклін Герою за подвиг і щирі співчуття рідним: дружині – Юлії Олексіївні Зибарєвій, діткам – Сніжані та Святославу, тестям – Олексію Миколайовичу та Світлані Михайлівні Манжос, невістці – Яні Олексіївні Манжос, названим батькам – Ользі Михайлівні та Леоніду Борисовичу Радько, кумам, друзям, колегам, односельцям, бойовим побратимам та всім, хто вічно пам’ятатиме світлий образ Воїна.

17 серпня оголошується День жалоби у Хорольській міській територіальній громаді. На знак скорботи за загиблим Героєм Сергієм Валерійовичем Зибарєвим забезпечити приспущення Державного прапора України з траурною стрічкою на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій. Обмежено проведення концертно-розважальних заходів на території громади. Заборонено аудіозвучання музики та реклами у закладах торгівлі та громадського харчування.

Увага! Прощання з новітнім Героєм та чин похорону відбудеться у суботу, 17 серпня, об 11:00 год. у селі Радьки по вул. Вишнева, 6 та на місцевому кладовищі. Усіх небайдужих просимо долучитися до траурної церемонії прощання, аби гідно зустріти Героя й віддати йому останню шану.

Ми всі в неокупному боргу перед безсмертним подвигом Героя Сергія. Вічна пам'ять і слава Воїну-титану, який в строю почесної Небесної варти триматиме небо над нами!

Оголошення
     
Повідомлення про засідання виконавчого комітету

20 серпня 2024 року о 14:00 год. відбудеться тринадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4

     
     
Повідомлення про відкриті торги

Виконавчий комітет Хорольської міської ради Лубенського району Полтавської області проводить відкриті торги з особливостями з метою закупівлі послуг 

Дерева паливні з твердих порід

Код ДК 021:2015 - 03410000-7 – Деревина

     
     
Повідомлення про засідання молодіжної ради

31 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться друге чергове засідання молодіжної ради при  Хорольської міській раді за адресою: м.Хорол,вул. Небесної Сотні, 33.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]