Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

тиждень сервіси атаки кіберфронті через мінцифри ворогом система іт-армія клієнтів платформи обслуговуванні роботі онлайн-телебачення жителі спожити могли країни-агресора виникли
Мінцифри: ІТ-армія атакувала понад 135 ресурсів рф за тиждень
2022-04-18

Від початку російського вторгнення в Україну ІТ-армія об’єднала ІТ-фахівців з усієї країни та світу, щоб боротися з ворогом на кіберфронті. Минулий тиждень видався доволі продуктивним! З 11 до 17 квітня 2022 року було атаковано 135 онлайн-ресурсів ворога.

  1. Національна система маркування товарів. Унаслідок цього Міністерство промисловості рф було змушене дозволити виготовляти та продавати товари без QR-кодів. А потім заявило, що певний час будуть жити без цієї системи.
  2. Система для стягнення оплати за проїзд вантажними автомобілями масою від 12 тонн. Атака створила значні перепони вантажному транспорту в пересуванні автомагістралями.
  3. Сервіси онлайн-бухгалтерії. Через наші атаки сервіси працювали нестабільно, а в одного з найбільших банків рф Сбербанку виникли збої в роботі та обслуговуванні клієнтів.
  4. Платформи онлайн-телебачення. Попри атаки, жителі країни-агресора не могли спожити чергову порцію пропаганди від російської влади.
  5. Сервіси онлайн-замовлення їжі. Через збої в системі в росіян, які хотіли замовити їжу онлайн, виникали складнощі. Але це тільки квіточки. Скоро вони забудуть, що таке «‎онлайн»‎.

Попереду новий тиждень боротьби з ворогом на кіберфронті.

Долучайтеся до соцмереж Мінцифри та приєднуйтеся до Cyber ARMY of Ukraine.

 

Урядовий портал

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]