Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

тиждень сервіси атаки кіберфронті через мінцифри ворогом система іт-армія клієнтів платформи обслуговуванні роботі онлайн-телебачення жителі спожити могли країни-агресора виникли
Мінцифри: ІТ-армія атакувала понад 135 ресурсів рф за тиждень
2022-04-18

Від початку російського вторгнення в Україну ІТ-армія об’єднала ІТ-фахівців з усієї країни та світу, щоб боротися з ворогом на кіберфронті. Минулий тиждень видався доволі продуктивним! З 11 до 17 квітня 2022 року було атаковано 135 онлайн-ресурсів ворога.

  1. Національна система маркування товарів. Унаслідок цього Міністерство промисловості рф було змушене дозволити виготовляти та продавати товари без QR-кодів. А потім заявило, що певний час будуть жити без цієї системи.
  2. Система для стягнення оплати за проїзд вантажними автомобілями масою від 12 тонн. Атака створила значні перепони вантажному транспорту в пересуванні автомагістралями.
  3. Сервіси онлайн-бухгалтерії. Через наші атаки сервіси працювали нестабільно, а в одного з найбільших банків рф Сбербанку виникли збої в роботі та обслуговуванні клієнтів.
  4. Платформи онлайн-телебачення. Попри атаки, жителі країни-агресора не могли спожити чергову порцію пропаганди від російської влади.
  5. Сервіси онлайн-замовлення їжі. Через збої в системі в росіян, які хотіли замовити їжу онлайн, виникали складнощі. Але це тільки квіточки. Скоро вони забудуть, що таке «‎онлайн»‎.

Попереду новий тиждень боротьби з ворогом на кіберфронті.

Долучайтеся до соцмереж Мінцифри та приєднуйтеся до Cyber ARMY of Ukraine.

 

Урядовий портал

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]