Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Легендарний боєць з Хорольщини – гроза для рашистських танків загинув як Герой
2022-12-02
Під час виконання бойового завдання загинув військовослужбовець ЗСУ з Хорольщини, головний сержант-командир 1 відділення 3 взводу протитанкових ракетних комплексів 87 протитанкового дивізіону 45 окремої артилерійської бригади військової частини А0249 Міщенко Сергій Олексійович.

Життя відважного Воїна, повного кавалера ордена "За мужність", обірвалося 1 грудня 2022 року в населеному пункті Ковалівка Сватівського району Луганської області.

На його рахунку 35 одиниць знищеної техніки противника. 7 з них, зокрема й 4 ворожі танки, воїн ліквідував впродовж одного бою. За такі високі бойові заслуги Сергій став повним кавалером ордена лише чотири дні тому.

Головний сержант з позивним "Бугор" воював з перших днів повномасштабної війни. Наш захисник воював за визволення від рашистської навали Києва, брав участь у запеклих боях під Барвінково, Вірнопіллям, Бражківкою, відбивав ворожі напади на Харківщині.

Сергій Міщенко народився 21 травня 1974 року у м.Зіньків. Закінчив Проценківську середню школу, з 1991 по 1993 роки проходив службу у Національній гвардії України у Кривому Розі. Після служби в лавах армії деякий час працював у Опішнянському підрозділі міліції. Здобув вищу юридичну освіту. Згодом започаткував власну справу – займався підприємницькою діяльністю у ремонтно-будівельній сфері разом із рідним братом Євгеном.

Без батька залишилося 6 дітей – 4 донечки і 2 синочки.

У війні за незалежність України загинуло вже 30 наших земляків...

Ми в неокупному боргу перед подвигом Героїв. Царство небесне Воїну світла Сергію!

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]