Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

міської сергія козіна танкового вдячності відзнаку чернігова танкової вишняки оборони російських чернігова» героя полеглого справжнього оборону області саратовської проживав хорольщині
Ім’я полеглого Героя Сергія Козіна завжди залишатиметься символом героїзму
2024-10-21

У стінах Хорольської міської ради відбулася важлива та зворушлива подія: нашого земляка – сержанта, командира танкового взводу танкової роти танкового батальйону 1 окремої танкової Сіверської (Гончарівської) бригади Сергія Миколайовича Козіна нагороджено медаллю «За оборону Чернігова». На превелику жаль, почесна бойова нагорода присвоєна танкісту посмертно. 

Представники міської ради та першого відділу Лубенського РТЦК та СП вручили відзнаку полеглого Героя його батькам – Ларисі Василівні та Миколі Миколайовичам Козіним, які виховали гідного громадянина України, справжнього патріота і мужнього Захисника.

Бойовий танкіст з позивним «Шаман» нагороджений відзнакою територіальної громади міста Чернігова згідно рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 07.11.2023 №716. Відзнака вручена на знак вдячності за героїчний подвиг та самовіддане служіння Вітчизні, проявлені під час оборони Чернігова у найскладніший час, коли місто зазнало жорстоких обстрілів та атак під час повномасштабного вторгнення російських військ. Командуючи танковим взводом, Сергій Миколайович виявив неабияку мужність, вміння керувати важкою броньованою технікою, екіпажем та особовим складом, що дозволило стримати ворожу атаку та завдати значних втрат.

Народився наш Герой 06.04.1985 у селі Перелюб Саратовської області РФ. Проживав з батьками у селі Вишняки на Хорольщині, тут навчався і працював, жив і будував плани на майбутнє. У 2021 році, проходячи військову службу в зоні бойових дій АТО/ООС, отримав відзнаку Командувача об’єднаних сил «За звитягу та вірність». Пройшов довгий і тяжкий шлях справжнього Воїна, захищаючи Україну від російських окупантів на різних напрямках оборони. Загинув смертю хоробрих 20.06.2023 у районі с.Бурлацьке Волноваського р-ну Донецької області. Похований 24.06.2023 у рідному селі Вишняки Вишняківського старостинського округу.

Медаль «За оборону Чернігова» – символ вдячності за непохитність та незламність духу. Хорольська громада висловлює глибоку шану і співчуття рідним та близьким Сергія Козіна, пам'ять про якого житиме вічно в серцях тих, кого він захищав.

 

Автор і фото: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про умови продажу

АУКЦІОННОЮ КОМІСІЄЮ РОЗРОБЛЕНІ УМОВИ ПРОДАЖУ
  нежитлової будівлі, ясла-садка «Незабудка», яка розміщена по вулиці Молодіжна,
  будинок 13 в м.Хорол

     
     
Повідомлення про скликання 60 сесії

29 жовтня 2024 року о 10:00 год. відбудеться пленарне засідання 60 сесії Хорольської міської ради восьмого скликання за адресою: м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4. Спільне засідання постійних комісій відбудеться 28 жовтня о 10:00 год., комісії з питань врегулювання земельних відносин – о 14:00 год.

     
     
Повідомлення про аукціон

 ОГОЛОШЕННЯ
  про проведення аукціону на укладення договору оренди
  кабінету №1-13 адміністративної будівлі по вулиці Шевченка, 18
  в селі Староаврамівка

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.Соборності (колишня 1 Травня), 4, Тел.: (05362)33-3-44 (гаряча лінія),
E-mail: [email protected]