Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Хорольщина в жалобі: загинув Герой Лоза Олександр Васильович
2022-07-22

Шановні мешканці Хорольської міської територіальної громади!

З початку повномасштабної російсько-української війни Хорольська міська громада з пекельним болем і жалобою попрощалася з 13-ма захисниками-земляками. Зі Сходу України знову надійшла страшна звістка про загибель військовослужбовця з Хорольщини – Лози Олександра Васильовича.

Російське військо окупантів передчасно обірвало життя воїна світла, який 4 липня на фронті зустрів своє 47 літо. Своє останнє літо… Не дочекалися повернення додому в рідне село Староаврамівку свого захисника дружина Оксана Іванівна, син Сергій, рідна мама Лідія Дмитрівна та сестра Людмила Василівна.

Похилили голови в скорботі колеги Олександра Васильовича – працівники Хорольського відділу поліції (нині відділення поліції №2 Лубенського РВП ГУНП України в Полтавській області) та колектив ТОВ «Астарта Прихоролля». З останнього місця роботи в агрофірмі, 12 березня 2022 року, він був призваний за мобілізацією у період військового стану.

Днями відбудеться траурна церемонія прощання у м.Хорол на площі біля пам’ятника Т.Г.Шевченку. Точні дату та час буде повідомлено додатково. Давайте гідно і з пошаною проведемо нашого Героя в останню земну путь! Ми маємо бути вдячними за таку жертовність заради нашого життя під мирним небом.

Герої не вмирають, вони лише покидають поле бою, щоб оберігати від країни-терориста Україну та її народ на небесах… Вічна слава і пам’ять, безмежна шана Герою за подвиг і звитягу! Щирі співчуття рідним, друзям, колегам і близьким загиблого.

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]