Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

герої сотні небесної героїв лютого проведено заходу пам'ять історії культури національної подвигу революції благодійного гідності початку (керівник років вмирають!
Герої не вмирають!
2023-02-17

Герої Небесної Сотні – перші Герої російсько-української війни початку ХХІ століття

9 років тому, з 18 по 20 лютого 2014 року,  відбулися масові розстріли протестувальників під час Революції Гідності. Відтоді, 20 лютого, Україна вшановує пам'ять українців, які змінили перебіг історії нашої держави. Напередодні національної жалобної дати, 17 лютого, у Хорольському базовому будинку культури проведено низку заходів з ідеологічним наповненням та звеличенням безсмертного подвигу Героїв Небесної Сотні.

До початку благодійного тематичного заходу гості мали змогу оглянути та придбати представлені у холі твори образотворчого мистецтва юних талантів Хорольщини – вихованців студії аерографії «Анумо! Малюймо» (керівник Владислав Тритяк) та виробів центру дитячої та юнацької творчості (керівник Тамара Горбенко). Концертну програму за участі працівників базового та сільських будинків культури також проведено в рамках благодійного заходу з метою збору коштів для підтримки ЗСУ.

До присутніх у глядацькому залі із зворушливою промовою звернувся міський голова Сергій Волошин. Він акцентував увагу на подвигу Героїв Небесної Сотні, які пожертвували своїм життям за наше майбутнє і стали для всіх нас прикладом патріотизму. Закликав усіх єднатися та підтримувати один одного у нелегкий для всієї країни час. Подякував захисникам України, які продовжили боротьбу за ідеї української державності та європейські демократичні цінності.

Герої Небесної Сотні уже зайняли своє гідне місце в історії багатовікових визвольних змагань Українського народу. До цього почесного Небесного легіону приєдналося багатотисячне військо лицарів світла – наших Захисників, які мужньо боролись у російсько-українській війні за незалежність і право жити у вільній державі, під мирним небом. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв, які за 9 років національної визвольної боротьби віддали найдорожче – свої життя. Герої Небесної Сотні та активісти Революції Гідності гідно боролися за європейську інтеграцію, тож тримаємося цього курсу незмінно, не відступаючи ні на крок!

Герої не вмирають! Вони, як непохитні титани, міцно тримають небо над нами!  

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

 

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]