Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

жінок можливостей гендерно відповідального відновлення україни» також повномасштабної дослідження опитування умовах уряду війни питань отримані будуть хорольської жінок-підприємниць економічних соці
До уваги жінок-підприємниць Хорольської міської територіальної громади!
2024-05-27

Український центр соціальних реформ спільно з ООН Жінки, на замовлення Офісу Віцепрем’єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Урядової уповноваженої з питань гендерної політики, а також за фінансової підтримки Уряду Швеції здійснює дослідження на тему: «Виклики розширення прав і можливостей жінок на ринку праці та в підприємництві в умовах повномасштабної війни та гендерно відповідального відновлення України».

Його основними завданнями є визначення викликів, прогалин та бар’єрів на шляху збільшення економічних можливостей жінок в умовах повномасштабної війни та гендерно відповідального відновлення економіки України». Отримані знання будуть покладені в основу пропозицій для уряду, громадянського суспільства та міжнародних партнерів щодо шляхів та інструментів збільшення  економічних та соціальних можливостей жінок.

У рамках цього дослідження закликаємо жінок-підприємниць Хорольської громади долучитися до анкетного опитування щодо впливу повномасштабного вторгнення на їх становище, а також основних бар’єрів та стереотипів, з якими вони стикаються в процесі ведення діяльності.

Анкетна форма доступна за посиланням:

 https://forms.gle/ighXGCobSy78hv1U6

Термін доступності посилання до 3 червня 2024 року.

Усі результати отримані в ході опитування є анонімними та будуть представлені в узагальненій формі. 


   

Оголошення
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
     
До уваги землекористувачів та землевласників Хорольської міської територіальної громади!

До уваги землекористувачів та землевласників, фізичних та юридичних осіб різних форм власності! До вашої уваги пропонується до розгляду Положення щодо встановлення розміру ставок орендної плати за користування земельними ділянками на території Хорольської міської територіальної громади.

     
     
Повідомлення про скликання чергового виконкому

16 липня 2024 року о 14:00 год. відбудеться дванадцяте чергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня, 4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]