Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

День Державного Прапора України!
2018-08-23

Шановні хорольці, українці!

Прийміть вітання з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України. Це не просто свято основного державного символу України, яке є символічним для багатьох поколінь українців, а данина поваги й шани до його багатовікової історії. Саме блакитно-жовтий стяг є символом довгого шляху державотворчого процесу, який омріяний і вистражданий народом в непростій боротьбі за самобутність, єдність, соборність в незалежній суверенній, демократичній, соціальній та правовій державі.

Сьогодні, 23 серпня 2018 року, у місті Хоролі й по всій Україні звучить Державний Гімн і майорять у блакитних просторах Державні Прапори, сповіщаючи про загальнодержавне свято. Хорольська громада зібралася цієї днини перед фасадом приміщення районної ради по вулиці 1-го Травня, 4 для урочистого відзначення Дня Державного Прапора України. У святковому заході взяли участь очільники міської та районної влади, депутати районної та міської ради, керівники та трудові колективи підприємств, організацій, державних установ, педагогічні, студентські та учнівські колективи навчальних закладів Хорольщини, представники громадських організацій, представники мас-медіа, громадський актив міста й району.

Почесну місію підняття Державного Прапора України виконали Хильківський сільський голова Олександр Дмитрович Марусенко та керівник апарату Хорольської районної державної адміністрації Ірина Олександрівна Штейнберг, які цього річ були удостоєні високих державних нагород за працю, звитягу, високі професійні здобутки.

Кілька років поспіль стала доброю традицією урочиста церемонія вручення паспортів юним громадянам України керівниками району – головою райдержадміністрації Ларисою Миколаївною Звірко та головою районної ради Вірою Анатоліївною Мартюк, а також завідувачем Хорольського районного сектору Управління державної міграційної служби України в Полтавській області Олександром Васильовичем Новаковським. Така пам’ятна зворушлива мить залишить незабутні спогади для юнаків та юначок, які досягли повноліття і стали повноправними громадянами нашої держави, сформує ціннісне ставлення до суспільства й держави.

На сьогоднішній день прапор України став відомим на весь світ завдяки тому, що держава завоювала авторитет на міжнародній арені та повномасштабно увійшла до світового співтовариства. Торуючи свій шлях у світ, Україна показала найкращих представників нації. Неодноразово підіймався стяг України на тріумфальних п’єдесталах в міжнародних спортивних змаганнях завдяки здобуткам і перемогам українських чемпіонів. Підняття синьо-жовтих прапорів на визволених від окупантів територіях України в зоні проведення АТО стало символом свободи, національної гідності й непідкореності ворожій агресії. Саме від нас залежить, щоб визнання і авторитет державної символіки зміцнювалися.

Вітаю громаду Хорольщини та всіх співвітчизників зі святом, наповненим загальнодержавними цінностями. В умовах сьогодення  важливо бути патріотично налаштованими й згуртованими, вміти і бути готовими до об’єднання сил для подолання будь-яких перешкод, виконання завдання будь-якої складності заради стабільного поступового розвитку й розквіту міста, країни в цілому.

Тож, бажаю в цей день всім нам миру і добра, чистого неба, злагоди, благополуччя, успіхів у роботі й усіх починаннях на благо нашої Батьківщини! Бажаю всім нам бути гідними громадянами в ім’я слави і величі Державного Прапора країни!

 

З повагою – міський голова Сергій Волошин.

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]