Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Сайт Президента України

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

кожен війни україни життя заради припинення нашої площі армії української підтримку втілення стійте байдужими! годину будьте осторонь спільної великої
БОРОЛИСЬ! БОРЕМОСЬ! ПОБОРЕМО!
2022-10-12

Шановні мешканці Хорольської громади та гості!

Ми всі втомилися від війни, яку підло розв’язала сусідня країна-терорист. Ми не завжди рахуєм дні війни, бо вона затягнулася у довгі й виснажливі місяці. Ми багато втратили і щодня на вівтар жертовності у цій страшні війні кладуть свої життя найкращі сини і доньки України. Єдине про що нині мріє кожен українець – це припинення війни. Безумовно, єдиний шлях її припинення – наша Перемога з відновленням миру на рідній землі. Така заповітна мрія може стати реальністю лише за умови нашої єдності у боротьбі з путінським диктаторським режимом.

 Як ніколи раніше ми повинні згуртуватися і допомогти ЗСУ дати гідну відсіч противнику.  

З нагоди відзначення Дня захисників і захисниць України у п’ятницю, 14 жовтня, на центральній площі міста Хорола відбудеться благодійний концерт за участі кращих творчих колективів Хорольського краю. Головна мета заходу – збір коштів у підтримку української  армії для втілення в життя нашої великої спільної мрії. Не стійте осторонь, не будьте байдужими! Кожен день, годину, хвилину долю України вирішує кожен із нас. На полі бою. На волонтерському чи інформаційному фронті. Донатом. Пожертвами. Прихистком. У будь-який спосіб і від щирого українського серця.

Живе лиш той, хто не живе для себе, хто для других виборює життя! Нам є заради кого і заради чого боротися разом! Долучайтеся! Чекаємо на Вас!

 

________________________

*Уточнені найближчі до  центральної площі укриття в м.Хорол: вул.Незалежності, 78А, 88, 86/1, вул. Небесної Сотні, 61.

Оголошення
     
Повідомлення Хорольської міської ТВК

Постановами Хорольської міської територіальної виборчої комісії Лубенського району Полтавської області "Про визначення наступного за черговістю кандидата в депутати у єдиному виборчому списку від ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ЗА МАЙБУТНЄ" визначено обраним депутатом Олексенка В.І., наступним за черговістю кандидата у депутати у єдиному виборчому списку до Хорольської міської ради.

     
     
Повідомлення про результати громадського обговорення про перейменування топонімів

Звіт про результати проведення громадського обговорення щодо перейменування населених пунктів Хорольської міської територіальної громади (село Новоіванівка, село Бригадирівка, село Червоне)

     
     
Повідомлення про взяття на облік безхазяйного майна

Виконавчий комітет Хорольської міської ради повідомляє про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна , що знаходиться за адресою: вул.Лісна, будинок 18, с.Лісянщина, Лубенського р-ну, Полтавської обл.

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]