Обговорення проєктів рішень
     
     
     

Полтавська ОВА

Сайт Президента України

Полтавський обласний центр зайнятості

Безоплатна правова допомога

Всеукраїнська асоціація ОТГ

Відкритий бюджет

Бойові побратими з Хорольщини навіки в одному небесному строю…
2022-11-12

Похмурими осінніми днями знову прилетіла трагічна звістка із східних рубежів України в Хорольску громаду і огорнула її чорними крилами смутку. 9 листопада 2022 року загинули наші земляки-військовослужбовці – РЕШТА Володимир Федорович (21.07.1963 р.н.) та КИСЛЯК Віктор Васильович (14.06.1977 р.н.). Разом дружили, пліч-о-пліч стримували ворожі атаки і разом повернулися однією дорогою на вічний спочинок…

Відразу два сповіщення про смерть Героїв-захисників отримали рідні 12 листопада. Покровськобагачанський старостат і вся Хорольська громада у чорній жалобі через звістку про загибель мешканців с.Березняки – Володимира Решти та с.Єрківці – Віктора Кисляка. Бойові побратими мали високі національно-патріотичні помисли і свідомість. Попри стан здоров’я і обмеження в придатності до нелегкої військової служби  вирішили захищати Батьківщину від окупантів у рядах добровольців. 30 серпня 2022 року разом прибули до 1-го відділу Лубенського районного ТЦК та СП і стали на військову службу до лав ЗСУ. За розподілом потрапили в 58-му окрему мотопіхотну бригаду імені гетьмана Івана Виговського у складі Сухопутних військ під оперативним командуванням «Північ».

Молодший сержант Володимир Решта вірно ніс службу на посаді зовнішнього пілота (оператора) безпілотних літальних апаратів відділення безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти.

Сержант Віктор Кисляк служив у частині матеріального забезпечення розвідувальної роти. Обоє загинули внаслідок авіаудару по позиції в м.Бахмут Донецької області.

У Володимира Федоровича залишилися брати і невістка, а за Віктором Васильовичем горюють дружина та п’ятеро діток… Приносимо щирі співчуття рідним та близьким загиблих Воїнів. Розділяємо Вашу біль, схиляємо голови у глибокій скорботі та тихій молитві.

Воїни-побратими стали для нас прикладом мужності та самовідданості, справжньої дружби та самопожертви в ім’я України та її народу.

Нехай Господь прийме в свої обійми душі полеглих солдат багатотисячного Небесного легіону, втамує біль і заповнить пустку від тяжкої втрати найкращих синів України.

Просимо віддати шану борцям сучасності за українську державність та гідно провести їх в останню путь. Про дату та час прощання буде повідомлено додатково.

Світла пам'ять і вічна шана Героям!

 

Автор: Ірина ГРИГОРАШ

Оголошення
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

23 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться восьме позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
     
До уваги мешканців Хорольської громади!

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць, провулків та тупиків у населених пунктах Хорольської міської територіальної громади

     
     
Повідомлення про скликання виконавчого комітету

05 квітня 2024 року о 10:00 год. відбудеться шосте позачергове засідання виконавчого комітету Хорольської міської ради за адресою: м.Хорол, вул.1 Травня,4

     
Архів оголошень
ХОРОЛЬСЬКА МІСЬКА РАДА ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
  Адреса: 37800, м.Хорол, вул.1 Травня, №4 тел./факс: (05362)33-3-44 (гаряча лінія) E-mail: [email protected]